Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 23 Ocak 2021 #11 Silme hakkına 3 kişi sahip. YouTube, kanal moderatörü ve kanal sahibi.
Üstadı'm Decapat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 650 Çözümler 1 23 Ocak 2021 #12 Canoktun dedi: Sizde deneyebilirsiniz. Her şekilde kendi yorumunuzu silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kendi yorumumu silebildiğimi biliyorum. Karşı taraf benim yorumumu nasıl siliyor ?
Canoktun dedi: Sizde deneyebilirsiniz. Her şekilde kendi yorumunuzu silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kendi yorumumu silebildiğimi biliyorum. Karşı taraf benim yorumumu nasıl siliyor ?
Canoktun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 1.216 Makaleler 5 Çözümler 3 23 Ocak 2021 #13 Üstadı'm dedi: Kendi yorumumu silebildiğimi biliyorum. Karşı taraf benim yorumumu nasıl siliyor ? Genişletmek için tıkla... Onun yorumu silindiğinde sizin cevabınız da siliniyor. Sonuçta videoya yorum değil, yoruma cevap veriliyor.
Üstadı'm dedi: Kendi yorumumu silebildiğimi biliyorum. Karşı taraf benim yorumumu nasıl siliyor ? Genişletmek için tıkla... Onun yorumu silindiğinde sizin cevabınız da siliniyor. Sonuçta videoya yorum değil, yoruma cevap veriliyor.