YouTube yorumu siliniyor

522223

Decapat
Arkadaşlar, sorum başlıktaki gibidir. Bir videoya yorum yapıyorum. Tamam bastıktan sonra gitti olarak gözüküyor .sayfayı yenile yapınca yorumum silinmiş oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Arkadaşlar, sorum başlıktaki gibidir. Bir videoya yorum yapıyorum. Tamam bastıktan sonra gitti olarak gözüküyor. Sayfayı yenile yapınca yorumum silinmiş oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Sadece herhangi bir videoda öyleyse seni engellemiş olabilir kanalın sahibi eğer normal bir videoda ise o zaman çok fazla yorum yaptıysan bugün YouTube engellemiş olabilir.

Hocam kanala ilk kez yorum ypıyorum hatta bu ilk yorumum olacaktı komple.
O zaman yazdığın yorumda hakaret ve ya başka bir şey içeren YouTube kurallarına aykırı kelimeler bulunuyordur. o da değilse o zaman başka hesaptan aynı yorumu yazın bi bakın.

O zaman yazdığın yorumda hakaret ve ya başka bir şey içeren YouTube kurallarına aykırı kelimeler bulunuyordur. o da değilse o zaman başka hesaptan aynı yorumu yazın bi bakın.
hocam hakaret vb. şeyler bulunmuyor hatta yazdığım yorumu burayada atayım.Başka bi hesaptan denicem şimdi.

*Dude, you are setting up a windows server that way. To install windows 11, you need to change a dll file and turn off the updates from the setup. Nice video.
Sadece o kanalda mı bu oluyor? Şarkı videolarında vs. de oluyor mu?
Denemedim hocam.

Bir ara kendi kanalıma gelen yorumlar da otomatik olarak siliniyordu, neyse ki gelen yorumların ayarlarındam şüpheli olanları kaldır seçeneğini hepsi olarak değiştirdikten sonra bu sıkıntı sona ermişti. Karşıdaki yazdığın kanal sahibinin yorum ayarları kısıtlı olabilir, ondan siliniyordur muhtemelen.

hocam hakaret vb. şeyler bulunmuyor hatta yazdığım yorumu burayada atayım.Başka bi hesaptan denicem şimdi.

*Dude, you are setting up a windows server that way. To install windows 11, you need to change a dll file and turn off the updates from the setup. Nice video.

Denemedim hocam.
YouTube kanalı şüpheli yorumları kaldır seçeneğini aktif etmiş ola bilir.

Denemedim hocam.
Küfür hakaret vs olmasa da Youtube i'daki bu tuhaf yorum ayarı algoritması kendi kafasına göre yorumları silebiliyor, bana gelen düzgün mesajlar da siliniyordu zamanında, neyse ki sorun çözüldü bende.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı