5 522223 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 1.312 Çözümler 22 22 Şubat 2022 #11 Hocam 2 gün önce kurduğum bir mail ile denedim sorun olmadı benim mailimde bir sorun var galiba.Ne olabilir? Nasıl çözebilirim? Son düzenleme: 22 Şubat 2022
Hocam 2 gün önce kurduğum bir mail ile denedim sorun olmadı benim mailimde bir sorun var galiba.Ne olabilir? Nasıl çözebilirim?
Elftaşı Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 850 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #12 Bazen bana da oluyor. Nedenini çözemedim. Ne küfür yazıyorum nede hakaret ediyorum. Normal herkes gibi fikirlerimi belirtiyorum ama yorum çıkmıyor. Bu YouTube'dan kaynaklı bir sorun olabilir.
Bazen bana da oluyor. Nedenini çözemedim. Ne küfür yazıyorum nede hakaret ediyorum. Normal herkes gibi fikirlerimi belirtiyorum ama yorum çıkmıyor. Bu YouTube'dan kaynaklı bir sorun olabilir.
5 522223 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 1.312 Çözümler 22 22 Şubat 2022 #14 Bahabusa dedi: Sorun kanaldadır Genişletmek için tıkla... Hocam kanal ile alakalı olduğunu sanmıyorum Google destek ile iletişime geçtim. Cevap gelince, sorunum çözüldüğü zaman çözümü yazarım.
Bahabusa dedi: Sorun kanaldadır Genişletmek için tıkla... Hocam kanal ile alakalı olduğunu sanmıyorum Google destek ile iletişime geçtim. Cevap gelince, sorunum çözüldüğü zaman çözümü yazarım.