YouTube yorumuna hakaret davası açılabilir mi?

Başkasının annesiyle niye hapis yatıyorsun canım benim? Sen dişi misin? Ne demek istediğin gayet açık. Bu sana ders olsun. Başkasının Ailesine, manevi değerlerine küfür etmemeyi öğrenirsin.

Hocam bu tarz konulardan kolayca kurtulursunuz savcı der bunu diyerek ne demeyi kast ettin derse annesiyle aynı koğuşta yatmış olabilirim dersin. Soracak olursa nereden annemi biliyorsun derse de profil fotoğrafını ve ismini dışarıda iken bana gösterdi falan diyebilirsin tabii bunu kendin ayarlaman lazım ben sadece saçma da olabilir söylediğim ama sen kurtulabileceğini bildiğin bir şeyi kağıda yaz hallet eğer maddi durumun iyi değilse de devletin avukatından yararlanabiliyorsun diye biliyorum yanlışım varsa kusura bakmayın.

Sadece ''annen benimleydi'' veya ''annen de benimle (hapis) yatsın'' dediyseniz hakaret olmaz ama şahsın annesi sizinle yatarken neler yapmayı planladığınızı yazdıysanız hakaret olabilir.

Ha o adam dava falan da açmadı onun garantisini verebilirim. Hakaret eden çocuğun uykuları kaçsın diye öyle derler genelde.

Tam dediğiniz gibi bir şey yazdım. Sorun yok o zaman. Teşekkürler

Keske şöyle insanların hesapları kapansa ya da bir şey yapılsa.

Çok büyük ihtimalle korkutmak için yazmıştır fakat dava açsa bile sadece 2 3 kere adliyeye gitmekle uğraşırsın başkada bişi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…