YouTube yüklenmemiş bir videoyu kaç gün arabelleğinde saklar?

Daha fazla  
Başlıkta da yazıldığı gibidir, video adı ve yüklenme %'si etiketler dahil her şey kaç gün YouTube'da saklanır?
Öncelikle video 6 GB'dir 1 saat 42 Dakika'dır, ve internetim 0.52 Mbps upload 2.12 Mbps download sağlamakta, bugün öğlen 1'de balığa gideceğim ve sabahlayacağım, babam bilgisayarını kapatacaksın dedi ben bu video'unun %66'a gelmesi için 5 gün bekledim, ve boşa gitmesini istemiyorum başlıktaki soruya cevap verir misiniz?

1654895209991.png

Not: Video 1.5 günde Movavi'den editlendi, 3 saat edit ile uğraştım toplam 6.5 gün 4 saattir bilgisayarı kapatmadım.

Düzeltme: Video'u çekme süresini'de sayarsak 5.4 saat oluyor.

Son düzenleme:
Herhangi bir nedenle yüklemenizi bırakmak zorunda kaldıysanız en fazla 24 saat içinde yükleme işlemine kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. youtube.com/upload sayfasına geri dönün ve devam etmek için bilgisayarınızdan aynı dosyayı seçin.

Başlıkta da yazıldığı gibidir, video adı ve yüklenme %'si etiketler dahil her şey kaç gün YouTube'da saklanır?
Öncelikle video 6 GB'dir 1 saat 42 Dakika'dır, ve internetim 0.52 Mbps upload 2.12 Mbps download sağlamakta, bugün öğlen 1'de balığa gideceğim ve sabahlayacağım, babam bilgisayarını kapatacaksın dedi ben bu video'unun %66'a gelmesi için 5 gün bekledim, ve boşa gitmesini istemiyorum başlıktaki soruya cevap verir misiniz?

Eki Görüntüle 1415669

Not: Video 1.5 günde Movavi'den editlendi, 3 saat edit ile uğraştım toplam 6.5 gün 4 saattir bilgisayarı kapatmadım.

Düzeltme: Video'u çekme süresini'de sayarsak 5.4 saat oluyor.
Kanka uğraşların takdire şayan, Adobe Premiere Pro da dosya boyutu küçültmek için bir kaç renk ile oynuyor keşke oradan render alsaydın. Neyse muhtemelen belli bir süre için kapalı da kalsa videonun ilerlemesi kaldığı yerden devam edicektir. Süresini tam olarak bilmiyorum.

E-evet. Bunu unuttum. :D
Sorun yok ilk seferinde bende öyle yazacaktım, sonra kendi kendime “upload’ı zaten düşük bana nasıl atacak videoyu saçmalama” falan oldum. :d

Eğer çok sıkıntı olursa benim upload biraz daha yüksek sizin için videoyu yükleyebilirim.

Sorun yok ilk seferinde bende öyle yazacaktım, sonra kendi kendime “upload'ı zaten düşük bana nasıl atacak videoyu saçmalama” falan oldum. :d

Adana'da yaşıyorsanız çok kolay 😂 😂

Bir de Video'nun yüklenmesine az kaldı, babamı ikna etmeye çalışacağım.

1654915153659.png

Kanka uğraşların takdire şayan, Adobe Premiere Pro da dosya boyutu küçültmek için birkaç renk ile oynuyor keşke oradan render alsaydın. Neyse muhtemelen belli bir süre için kapalı da kalsa videonun ilerlemesi kaldığı yerden devam edecektir. Süresini tam olarak bilmiyorum.

Adobe Premiere Pro alacak kadar param yok hocam :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı