SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 5 Mart 2024 #1 Gündüz vakti beyaz tema, 7'den sonra karanlık tema olmasını istiyorum. Eklenti önermeyin, denedim bozuk.
Gündüz vakti beyaz tema, 7'den sonra karanlık tema olmasını istiyorum. Eklenti önermeyin, denedim bozuk.
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.109 Çözümler 46 5 Mart 2024 #2 Aşağıdaki eklenti istenilen saat aralığında ayarlanıp sorunsuz çalışıyor. Auto Dark for YouTube™ - Chrome Web Store Automatically turns on Dark Theme at night for YouTube™ chromewebstore.google.com
Aşağıdaki eklenti istenilen saat aralığında ayarlanıp sorunsuz çalışıyor. Auto Dark for YouTube™ - Chrome Web Store Automatically turns on Dark Theme at night for YouTube™ chromewebstore.google.com
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 5 Mart 2024 #3 Retoucher dedi: Aşağıdaki eklenti istenilen saat aralığında ayarlanıp sorunsuz çalışıyor. Auto Dark for YouTube™ - Chrome Web Store Automatically turns on Dark Theme at night for YouTube™ chromewebstore.google.com Genişletmek için tıkla... Kendi karanlık teması mı? Yoksa Youtube'un karanlık temasını etkinleştiriyor.
Retoucher dedi: Aşağıdaki eklenti istenilen saat aralığında ayarlanıp sorunsuz çalışıyor. Auto Dark for YouTube™ - Chrome Web Store Automatically turns on Dark Theme at night for YouTube™ chromewebstore.google.com Genişletmek için tıkla... Kendi karanlık teması mı? Yoksa Youtube'un karanlık temasını etkinleştiriyor.
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.109 Çözümler 46 5 Mart 2024 #4 SemihDnz dedi: Kendi karanlık teması mı? Yoksa Youtube'un karanlık temasını etkinleştiriyor. Genişletmek için tıkla... Youtube'un teması. Sadece zamanlama yapıyor ekstra tema eklemiyor.
SemihDnz dedi: Kendi karanlık teması mı? Yoksa Youtube'un karanlık temasını etkinleştiriyor. Genişletmek için tıkla... Youtube'un teması. Sadece zamanlama yapıyor ekstra tema eklemiyor.
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 5 Mart 2024 #5 Retoucher dedi: Youtube'un teması. Sadece zamanlama yapıyor ekstra tema eklemiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Retoucher dedi: Youtube'un teması. Sadece zamanlama yapıyor ekstra tema eklemiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.