biberlisucuk Centipat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 238 Çözümler 2 30 Haziran 2020 #1 Videoyu yükledim siteye ama telefon onayı istiyormuş. Hesabı onayladım ama video hala kırmızı ünlemli tekrar yüklemek istemiyorum uzun sürüyor çünkü. Başka bir çözüm yolu var mıdır?
Videoyu yükledim siteye ama telefon onayı istiyormuş. Hesabı onayladım ama video hala kırmızı ünlemli tekrar yüklemek istemiyorum uzun sürüyor çünkü. Başka bir çözüm yolu var mıdır?
CodeExpert Centipat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 401 Yer Silikon Vadisi 30 Haziran 2020 #2 Telefon onayından sonra açılması lazım 1-2 saat bekle bir öyle bak.
biberlisucuk Centipat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 238 Çözümler 2 30 Haziran 2020 #3 CodeExpert dedi: Telefon onayından sonra açılması lazım 1-2 saat bekle bir öyle bak. Genişletmek için tıkla... Reddedildi yaziyor olur mu ki.
CodeExpert dedi: Telefon onayından sonra açılması lazım 1-2 saat bekle bir öyle bak. Genişletmek için tıkla... Reddedildi yaziyor olur mu ki.
CodeExpert Centipat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 401 Yer Silikon Vadisi 30 Haziran 2020 #4 biberlisucuk dedi: Reddedildi yaziyor olur mu ki. Genişletmek için tıkla... Olmamış başka bir telefondan deneyin.
biberlisucuk dedi: Reddedildi yaziyor olur mu ki. Genişletmek için tıkla... Olmamış başka bir telefondan deneyin.
biberlisucuk Centipat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 238 Çözümler 2 30 Haziran 2020 #5 CodeExpert dedi: Olmamış başka bir telefondan deneyin. Genişletmek için tıkla... Telefon dogrulamasi yapilmis olarak gozukuyor.En iyisi tekrar yukleyim ben videoyu.
CodeExpert dedi: Olmamış başka bir telefondan deneyin. Genişletmek için tıkla... Telefon dogrulamasi yapilmis olarak gozukuyor.En iyisi tekrar yukleyim ben videoyu.
CodeExpert Centipat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 401 Yer Silikon Vadisi 30 Haziran 2020 #6 biberlisucuk dedi: Telefon dogrulamasi yapilmis olarak gozukuyor. En iyisi tekrar yukleyim ben videoyu. Genişletmek için tıkla... Aynen olması lazım olmazsa YouTube yetkilileri ile iletişime geçin.
biberlisucuk dedi: Telefon dogrulamasi yapilmis olarak gozukuyor. En iyisi tekrar yukleyim ben videoyu. Genişletmek için tıkla... Aynen olması lazım olmazsa YouTube yetkilileri ile iletişime geçin.