YouTube'a attığım videoların izlenmesi düşük

YouTube videolarım insanların işine yarayabilecek düzeyde diye düşünüyorum ancak videolar bir türlü izlenmiyor. Nasıl daha fazla izlenebilirim?
Kanalınızı bizimle paylaşabilir misiniz?

Kanala girdiğim gibi dikkatimi ilk çeken video "VALORANT DETAYLI FPS ARTTIRMA" videosu oldu. Anlatımı not defterine yazarak yaptığınız için direkt kapattım. Sizce neden ? Siz olsanız izler misiniz ? Biraz empati yaparak ilerlerseniz daha iyi sonuçlar elde edeceksiniz. Bu sadece youtube için değil. Hayatınız için de aynı şekilde. Bende youtubeye başlayacağım. Sırf hazırlanmak için 2 aydır uğraşıyorum. Her detayını inceleyerek. Not alarak. Her olanağı düşünerek. Laptopu alıp tek başıma ormana gidip düşünmüşlüğüm var

Dilimde pelteklik var. R harfini söyleyemiyorum ve videoyu çekerken sesli konuşmayı denedim ancak telaffuzları yapamadığım için sesli video çekmeyi tercih etmedim. Bana da en mantıklı çözüm olarak not defterini kullanmak geldi.

Shorts'a attıgınız gibi deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…