theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 8 Nisan 2021 #11 Emie dedi: Eğer para kazansaydınız ve para hak sahibine gidiyor olsaydı, geliri tekrar kendi üzerinize almak için videonun sesini kısabilir ya da müziği değiştirebilirdiniz. Sizin tercihinize kalmış YouTube kendi yapmıyor onu. Genişletmek için tıkla... Yok, para kazanmıyorum zaten. Merak ettiğim şey şu, Mesela bana dava falan açmazlar değil mi
Emie dedi: Eğer para kazansaydınız ve para hak sahibine gidiyor olsaydı, geliri tekrar kendi üzerinize almak için videonun sesini kısabilir ya da müziği değiştirebilirdiniz. Sizin tercihinize kalmış YouTube kendi yapmıyor onu. Genişletmek için tıkla... Yok, para kazanmıyorum zaten. Merak ettiğim şey şu, Mesela bana dava falan açmazlar değil mi
Emie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.354 Makaleler 1 Çözümler 20 8 Nisan 2021 #12 theYagi dedi: Yok, para kazanmıyorum zaten. Merak ettiğim şey şu, Mesela bana dava falan açmazlar değil mi Genişletmek için tıkla... Açmazlar. Zaten üst tarafta "Telif hakkı ihtarı değildir." yazıyor. Kanalını etkilemez yazıyor.
theYagi dedi: Yok, para kazanmıyorum zaten. Merak ettiğim şey şu, Mesela bana dava falan açmazlar değil mi Genişletmek için tıkla... Açmazlar. Zaten üst tarafta "Telif hakkı ihtarı değildir." yazıyor. Kanalını etkilemez yazıyor.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 8 Nisan 2021 #13 Emie dedi: Açmazlar. Zaten üst tarafta "Telif hakkı ihtarı değildir." yazıyor. Kanalını etkilemez yazıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler
Emie dedi: Açmazlar. Zaten üst tarafta "Telif hakkı ihtarı değildir." yazıyor. Kanalını etkilemez yazıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler
nic0las Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 8 Nisan 2021 #14 theYagi dedi: Videoyu yükledim, müzik sessizleşmedi veya video kaldırılmadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu ortamdan istiyorum.
theYagi dedi: Videoyu yükledim, müzik sessizleşmedi veya video kaldırılmadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu ortamdan istiyorum.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 8 Nisan 2021 #15 nic0las dedi: Bu ortamdan istiyorum. Genişletmek için tıkla... Gelin hocam Discordum: Yagi#0930