PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 22 Nisan 2021 #1 YouTube'a video yapmak istiyorum, arka plan olacak ve arkasına da müzik koyacağım. Fakat açıklamaya kategori eklemeyi bilmiyorum, nasıl yapılır? Bir de telif yer miyim? 3-4 müzikten oluşan bir video yapacağım bu arada.
YouTube'a video yapmak istiyorum, arka plan olacak ve arkasına da müzik koyacağım. Fakat açıklamaya kategori eklemeyi bilmiyorum, nasıl yapılır? Bir de telif yer miyim? 3-4 müzikten oluşan bir video yapacağım bu arada.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 22 Nisan 2021 #2 Otomatik ekleniyor.
ARDA61 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 22 Nisan 2021 #3 Telif yersin ama video kaldırılmaz sadece para kazanma olayı şarkıların asıl sahibine gider.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 22 Nisan 2021 #4 Madss dedi: Otomatik ekleniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam eminsiniz değil mi? ARDA61 dedi: Telif yersin ama video kaldırılmaz sadece para kazanma olayı şarkıların asıl sahibine gider. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler.
Madss dedi: Otomatik ekleniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam eminsiniz değil mi? ARDA61 dedi: Telif yersin ama video kaldırılmaz sadece para kazanma olayı şarkıların asıl sahibine gider. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 22 Nisan 2021 #5 PhoenixTech dedi: Hocam eminsiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. PhoenixTech dedi: Anladım hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayır. Şarkı telifli mi diye araştırın telifli ise yersiniz değil ise yemezsiniz.
PhoenixTech dedi: Hocam eminsiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. PhoenixTech dedi: Anladım hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayır. Şarkı telifli mi diye araştırın telifli ise yersiniz değil ise yemezsiniz.