YouTube'a nasıl başlanır?

Saox

Decapat
Daha fazla  
Kafayı taktım. Sanaldan para kazanmaya tüm yöntemleri denedim ama olmadı. Maalesef şimdi YouTube deneyeceğim. Tavsiyeleri alayım.

- Kanal aç
- Video çek editle
- Paylaş

En temele indim sizin için.

Kafayı taktım. Sanaldan para kazanmaya tüm yöntemleri denedim ama olmadı. Maalesef şimdi YouTube deneyeceğim. Tavsiyeleri alayım.

Çevreden 100 abone topla sonra her gün video çek zaten oluyor bir de etkileşim olursa daha iyi.

Kolay para kazanma gibi bir derdiniz varsa unutun. YouTube zor bir platform. Ayrıca hiçbir yerden kolay para kazanamazsınız.

Güzelce Premiere Pro öğren. Çok kaliteli olmasa da güzel çeken bir webcam. Bir de mikrofon. Eğer masa başı video çekmeyecekseniz webcam yerine kamera, bir de yaka mikrofonu. Ama kolay para kazanma derdiniz varsa biraz zor. Youtube biraz da şans işi. He bir de bilgisayar lazım

Youtube'a nasıl başlanır diye bir şey yok aslında kanalı açtığın anda başlamış oluyorsun.
Senin yapman gereken bütün ekipmanlarını sağlamak ve istediğin işe yoğunlaşmak.
Para kazanmak kolay değil elbette ama belli bir kitle edindikten sonra zor da değil.
Kimsenin hayallerinin üzerine gitmene engel olmalarına izin verme.
Bir işte istekli olursan ve o işi çok isteyip yapmaya devam edersen sonunda kazanan sen olursun.
Sıkılmadan bıkmadan bu işi yapman gerek ve ilgi çekmen gerek yanında da kalite olursa tadından yenmez.
Yolun açık olsun.

Profesyonel destek dışında genelde ' Çek videoyu, yükle. ' tadında tavsiye gelir normal olarak. En azından denemiş, görmüş olunur. Günümüzde video çekip düzenlemek çok ulaşılmaz değil artık. Telefonla bile kitleli kanal sahibi olanlar vardır.

Teşekkürler aşırı motive oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…