YouTube'a nasıl başlanmalı?

Makaleler
21
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba sizce nasıl başlamalıyım?
Kendi sesim iyi değil bunu nasıl düzeltebilirim?
Kanal teknoloji kanalı olacak, sistem toplama gibi şeyler de dahil olmak üzere video çekeceğim. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses görünüş önemli değil. Zaten zamanla videonun içine girdikçe alışıp özgüven kazanıyorsunuz. Yaratıcı bir isim ve diğer youtuber’lardan daha ilgi çekici videolar paylaşmanız gerek. Birazda bütçe ayırmalısınız. Sistem toplamayı ekran kaydı yaparak değilde diğer teknoloji kanalları gibi yapabilirseniz güzel olur.

Ses görünüş önemli değil. Zaten zamanla videonun içine girdikçe alışıp özgüven kazanıyorsunuz. Yaratıcı bir isim ve diğer youtuber’lardan daha ilgi çekici videolar paylaşmanız gerek. Birazda bütçe ayırmalısınız. Sistem toplamayı ekran kaydı yaparak değilde diğer teknoloji kanalları gibi yapabilirseniz güzel olur.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Ekran kaydı derken?

Sesiniz kötü değil beğenmiyorsunuz sadece. Instagram adresiniz var mı? Sesinizi merak ettim bende kendi sesimi beğenmiyorum.
l.darksaga

Birçok video edit programında ses değiştirme araçları var. Mesela sesinizi biraz açabilirsiniz. Ben de sesimin kötü olduğunu düşündüğüm için sesimi değiştiriyordum.
Pekala, teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı