YouTube'a nasıl kaliteli video atılır?

Makaleler
1
Merhaba, imzamdaki sistemi yeni topladım. Bir YouTube kanalı açmak istiyorum oyun üzerine. 1080p60 FPS kaliteli videolar çekmek istiyorum. Uploadım 0.60. 10 dakikalık videolar çekmek istiyorum. Hızla büyümek için önerileriniz var mıdır?

Fazlasıyla özgün bir fikrin var. İlk videonu yüklemenle berbar 1.000.000 abone olursun diye düşürünüyorum.
Neymiş çok merak ettim. (Fikrim var diye okudum. dedim acaba ne? aklıma kötü şeyler geldi. )

Fazlasıyla özgün bir fikrin var. İlk videonu yüklemenle berbar 1.000.000 abone olursun diye düşürünüyorum.
Güzel Taş... biraz daha açayım konuyu; CS oynuyorum çoğunlukla, rütbem Global olduğu için FACEIT kasıyorum. 7 yıldır Minecraft oynuyorum vs... Boş yapmana gerek yoktu ilk defa video atmaya başlayacağım için izlenmek için gerekli etiket vs. hakkında bilgi almak istedim belki 1-2K biri vardır. diye.

Faceit haftalık highlights atarsan izlenir bence. Videonda konuşma. Güzel müzikler kullan. Türkçe içerik atmaktansa İngilizce paylaşım yap daha çok kişiye ulaşır.

Oyun içeriği üreten milyonlarca insan var. Öne çıkman çok zor.

Oyun oynarken video çekeceksen bol bol şans diliyorum, upluad hızın ne yazikki vasat çok fazla vakit alacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…