Kireclirezistans Megapat Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 462 6 Nisan 2015 #1 Şu anda youtube'a giremiyorum. Chrome tarayıcısı kullanıyorum. Sorun bende mi?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 6 Nisan 2015 #2 DNS kullanın. Erişim engeli söz konusu.
nutsSincapı Hectopat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 512 6 Nisan 2015 #3 MF dedi: DNS kullanın. Erişim engeli söz konusu. Genişletmek için tıkla... Yine hangi gerçek ortaya dökülmüş .
MF dedi: DNS kullanın. Erişim engeli söz konusu. Genişletmek için tıkla... Yine hangi gerçek ortaya dökülmüş .
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2015 #4 nutsSincapı dedi: Yine hangi gerçek ortaya dökülmüş . Genişletmek için tıkla... Şehit Mehmet Kiraz'ın görüntüleri kaldırılmadığı için kapatılmış. İlgili kişilere idari işlem uygulanıyor.
nutsSincapı dedi: Yine hangi gerçek ortaya dökülmüş . Genişletmek için tıkla... Şehit Mehmet Kiraz'ın görüntüleri kaldırılmadığı için kapatılmış. İlgili kişilere idari işlem uygulanıyor.
demigod Hectopat Katılım 12 Haziran 2014 Mesajlar 580 6 Nisan 2015 #5 Mehmet_M dedi: Şehit Mehmet Kiraz'ın görüntüleri kaldırılmadığı için kapatılmış. İlgili kişilere idari işlem uygulanıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum o sadece bahane, o kadar saf olmayın, adamlar her fırsatta kesiyor erişimi. Elektrik kesintisi zamanı bir gün vermediler sosyal medyaya bağlantı, illa mahkeme kararına ihtiyaçları yok.
Mehmet_M dedi: Şehit Mehmet Kiraz'ın görüntüleri kaldırılmadığı için kapatılmış. İlgili kişilere idari işlem uygulanıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum o sadece bahane, o kadar saf olmayın, adamlar her fırsatta kesiyor erişimi. Elektrik kesintisi zamanı bir gün vermediler sosyal medyaya bağlantı, illa mahkeme kararına ihtiyaçları yok.