YouTube'a no commentary oyun videoları çekip atmak nasıl?

Vallahi ben açıkçası çok izliyorum saçma sapan her b. Ka bağıran her şeye korkmuş gibi yapıp kulağımı yırtacak kadar bağıran tipleri izlemektense saf oyun izlemeyi tercih ediyorum. YouTube'da mkiceandfire bakabilirsin 3.5m abonesi var.
O kanalı biliyorum hocam. Bir oyunda ne zaman takılsam "oyunun ismi+ walkthrough" yazıyorum ve direkt o kanal çıkıyor.

Ben direkt oyun videosu izlemeyi sevmiyorum. Belki de ondan kaynaklanıyordur benim hiç izlememem. Ha oynamadığım bir oyunu izleyeceksem de bu kanalları tercih ederim.

O kanalı biliyorum hocam. Bir oyunda ne zaman takılsam "oyunun ismi+ walkthrough" yazıyorum ve direkt o kanal çıkıyor.

Ben direkt oyun videosu izlemeyi sevmiyorum. Belki de ondan kaynaklanıyordur benim hiç izlememem. Ha oynamadığım bir oyunu izleyeceksem de bu kanalları tercih ederim.

Haklısın hocam her kategorinin bir kitlesi var muhakkak bizde aradan dereden şimdilik kırıntıları toplayacağız dediğim gibi büyük bir beklentiyle girmiyorum zaten bu işe para kazanmak da 1 ci önceliğim değil maksat zaten yapıyorum bunu da dahil edeyim mantığı bir kitleye ulaşacağımı düşünüyorum ama ne kadar olur onu bilemiyorum.

Hocam benimde kanalım var , futbol oyun videoları çekip yüklüyorum. Kariyer vs yapmıyorum. Haftalık maçları vs oynuyorum. Eski oyunları oynuyorum. Bence kendini göstermen kanalının gelişmesinde faydalı olacaktır. İnsanlar samimiyet istiyor.
Bunu düşünücem hocam kendimi göstermek çok kafama yatmasada..Nedeni de aslında kendimi gösterirsem sohbet etmek zorunda kalıcam oyun yayınlarından çok fark kalmayacak

Bunu düşünücem hocam kendimi göstermek çok kafama yatmasada..Nedeni de aslında kendimi gösterirsem sohbet etmek zorunda kalıcam oyun yayınlarından çok fark kalmayacak

Ben spiker gibi maçı anlatıyorum. Bazende sohbet ederek anlatıyorum. zaten bir maç videosu 10-15 dakika falan sürüyor. Hani insanlar yemek yerken falan izler, en azından sıkılmazlar diye düşündüm. Çünkü çoğu kişi çok uzun videoları izlemiyor. Ben mesela 15 dakikadan sonra video izlemem sıkılırım.

1080p ultra açan PC olduktan sonra çok sorun değil ama yeni çıkan oyunlari atman lazım yani para lazım anlayacağın, zaten alıyorsan çek 30 dakikalık video koy gitsin. İlla ki izlenir bir süre sonra.

1080p ultra açan PC olduktan sonra çok sorun değil ama yeni çıkan oyunlari atman lazım yani para lazım anlayacağın, zaten alıyorsan çek 30 dakikalık video koy gitsin. İlla ki izlenir bir süre sonra.
Oyun almakta bir sorun yok yeni çıkan oyunu çıktığı dakika alabilirim o yönden rahatım çok şükür bakalım görücez nasıl bişey çıkacak ortaya

Technopat Haberler

Geri
Yukarı