YouTube'a PC'den Papara ile ödeme yapma

frkn59

Decapat
Daha fazla  
YouTube, PC'den Chrome üzerinden görseldeki gibi Google Pay ile ödeme yapmamı tek seçenek olarak sağlıyor. Direkt YouTube'dan ödeme yapamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Google Pay ile ödeme alması gerekiyor zaten. Kart bilgilerinizi girip satın al dedikten sonra papara hesabınızdan para çekecek.

YouTube, PC'den Chrome üzerinden görseldeki gibi Google Pay ile ödeme yapmamı tek seçenek olarak sağlıyor. Direkt YouTube'dan ödeme yapamıyorum.

Eki Görüntüle 1411781
Burada anormal olan durum nedir? Youtubeun kendi ödeme sayfası diye bir şey yok. Google'a bağlı bir platform olduğu için Google'ın ödeme yöntemi olan GPay ile ödeme yapacaksınız.

Eki Görüntüle 1411781
Doğru yerden işlem yapıyorsunuz. Doğrulama için google ve youtube ayrı ayrı 1-2 TL para çekiyor olması gerekiyor. Ertesi gün geri veriyorlar.

Geçen ay burdan yapıp ödeme yapılan sadece google yazıyordu ve Google play a eklenmişti kartım cashback yapılmamıştı üyeliğin ayı dolunca iptal ettim. Şimdi size sorduktan sonra bu sayfadan tekrar yapınca youtube yazdı paranın çekildiği yer. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…