YouTube'a saat kaçta video atılırsa izlenir?

Saat 18:00'den sonra gibi. Pazar günleri ne zaman atarsan at tutmuyor. Artık pazar günü video atmaktan bıktım. Bir daha pazar günü atmayacağım. Akşam saatlerinde at gitsin. Herkes evinde oluyor zaten.

Saat 18:00'den sonra gibi. Pazar günleri ne zaman atarsan at tutmuyor. Artık pazar günü video atmaktan bıktım. Bir daha pazar günü atmayacağım. Akşam saatlerinde at gitsin. Herkes evinde oluyor zaten.
Bu düşünce bence çok yanlış. Siz video atar atmaz kullanıcıların önüne çıkmayacak o video. Bu yüzden herhangi bir gün direk akşam video atmak mantıklı değil.

Sabah saatlerinde, haftada düzenli olarak atılmalı videolar.

15:00'de atabilirseniz atın. Öğrenci izleyeniniz çok olacaktır bir kitle yakalayabilirseniz. Okuldan gelince izleyebilmeleri güzel bir şey olur.
15:00'da atabilmesi için daha önceden yükleyip yayınlama tarihi belirleyebilir.

15:00'de atabilirseniz atın. Öğrenci izleyeniniz çok olacaktır bir kitle yakalayabilirseniz. Okuldan gelince izleyebilmeleri güzel bir şey olur.
Hocam çoğu okul 15:30'da veya 16:00'da bitiyor. Bence 16:00 en iyisi. Otobüste bile bakar bizimkiler.

Bu düşünce bence çok yanlış. Siz video atar atmaz kullanıcıların önüne çıkmayacak o video. Bu yüzden herhangi bir gün direk akşam video atmak mantıklı değil.

Sabah saatlerinde, haftada düzenli olarak atılmalı videolar.
Hocam benimkiler attıktan sonra 1-2 saat içinde izleniyor sadece. Bugün de video attım, 1 saat falan izlendi sonra izlenmeler durdu. Ama farklılık gösterebilir.

Hocam benimkiler attıktan sonra 1-2 saat içinde izleniyor sadece. Bugün de video attım, 1 saat falan izlendi sonra izlenmeler durdu. Ama farklılık gösterebilir.
Bu videonun atıldığı saatle veya günle ilgili değil. Takipçi sayınız ve izlenme sayınızla ilgili. Eğer yeteri kadar izlenme ve takipçiye sahipseniz saat kaç olursa olsun önerilenlerde çıkarsınız ve sürekli izlenirsiniz.

Bu kitlenize göre değişir. Eğer kitlenizin büyük çoğunluğu öğrencilerden oluşuyorsa öğrencilerin eve geliş saati olan 16.00-16.30 arasında yükleyebilirsiniz. Eğer kitlenizin büyük çoğunluğu 8-5 mesai yapan kesim ise biraz daha geç,saat 19.30-20.30 gibi yükleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı