M Mustafa Soylu Ziyaretçi 20 Haziran 2013 #1 Buraya nasıl koydun videoyu? Ben de çektim de koyamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2013
M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2013 #2 Mustafa Soylu dedi: Buraya nasıl koydun videoyu bende çektim'de koyamıyorum? Genişletmek için tıkla... YouTube'a mı ?
Mustafa Soylu dedi: Buraya nasıl koydun videoyu bende çektim'de koyamıyorum? Genişletmek için tıkla... YouTube'a mı ?
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2013 #3 Ben uzun zamandır girmiyordum gireyim dedim, bi tane adam almış M249'u rastgele tarıyor gelene geçene kafa 10 km öteden... İşin garibi adam server'da oyun bitene kadar kaldı...
Ben uzun zamandır girmiyordum gireyim dedim, bi tane adam almış M249'u rastgele tarıyor gelene geçene kafa 10 km öteden... İşin garibi adam server'da oyun bitene kadar kaldı...
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 21 Haziran 2013 #5 Mustafa Soylu dedi: Evet YouTube'ye koyamıyorum çok sürüyor. Genişletmek için tıkla... TTNET'i arayın ve neden upload hızım 1 Mbit diye sorun. Anlatsınlar size.
Mustafa Soylu dedi: Evet YouTube'ye koyamıyorum çok sürüyor. Genişletmek için tıkla... TTNET'i arayın ve neden upload hızım 1 Mbit diye sorun. Anlatsınlar size.
M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2013 #6 Mustafa Soylu dedi: Evet YouTube'ye koyamıyorum çok sürüyor. Genişletmek için tıkla... Benim de upload hızım çok düşük. Bu videoyu upload etmek 15 saat sürdü herhalde.
Mustafa Soylu dedi: Evet YouTube'ye koyamıyorum çok sürüyor. Genişletmek için tıkla... Benim de upload hızım çok düşük. Bu videoyu upload etmek 15 saat sürdü herhalde.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 21 Haziran 2013 #7 Videoların Bitrate'ini 2 Mbit yapın.