YouTube'a videolar bir anda mı yüklenmeli yoksa zaman zaman mı?

zikirmatik

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, YouTube'a shorts videoları atıyorum. Elime günlük 3-4 tane shorts videosu geliyor. Ben bunları günlük olacak şekilde planlayıp mı atayım yoksa bulduğum gibi atayım mı?

Ben günde 70tane video atıyorum önceden planlı bir şekilde atıyordum planlı atmayı bıraktım yine aynı izleniyor pek bir fark yok ama günde 4video atıyorsanız planlı atmanız daha iyi olur 1 2 saat aralıklarla.

Benim tespitlerime göre mesela bir shorts yüklediniz. 1k izlendi hemen ardından diğer videoyu yüklediniz. 1k olan videonun izlenmesi duruyor en son yüklediğiniz izlenmeye başlıyor. Bunu çok defa yaşadım. Size tavsiyem günlük aynı saatte 1 video yüklemenizdir.

Benim tespitlerime göre mesela bir shorts yüklediniz. 1K izlendi hemen ardından diğer videoyu yüklediniz. 1K olan videonun izlenmesi duruyor en son yükleidğiniz izlenmeye başlıyor. Bunu çok defa yaşadım. Size tavsiyem günlük aynı saatte 1 video yüklemenizdir.

Aslında durmuyor izlenen video her türlü izleniyor günde 4video atması daha hızlı gelişmesine yardım eder günde 70tane video atıyorum hiçbir videonun izlenme sayısı durmuyor başka bir video yüklendi diye.

Günde 70 video neymiş arkadaş haftada 1 video yükledim mi ben kendimi mutlu ve görev tamamlanmış addediyorum. Planlı yüklemek en mantıklısı planlı ve istikrarlı olmak gerekiyor kitlenin aktif olduğu saatlerin video izlenmesine olumlu olumsuz bir etkisi olup olmadığına dair bir veri olmadığını söylüyor YouTube.

Günde 70 video neymiş arkadaş haftada 1 video yükledim mi ben kendimi mutlu ve görev tamamlanmış addediyorum. Planlı yüklemek en mantıklısı planlı ve istikrarlı olmak gerekiyor kitlenin aktif olduğu saatlerin video izlenmesine olumlu olumsuz bir etkisi olup olmadığına dair bir veri olmadığını söylüyor YouTube.

Çocuklara özel GTA gibi oyunlarda çok kısa videolar hazırlıyorum 2ay falan uğraştım bayağı video stokladım her 15dakikada bir video geliyor 2 ayın sonunda ise 20M aylık izlenme ve 25k abone.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı