MvpKuzy Decapat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #1 After Effects kullanıyorum VP09 codec YouTube'da videonun kalitesini düşürmüyor. YouTube'da nasıl yapıldığını aratmıştım fakat videolar sadece 16:9 yani normal videolar için yapılmış videolardı. VP09 codecli Shorts nasıl atılır?
After Effects kullanıyorum VP09 codec YouTube'da videonun kalitesini düşürmüyor. YouTube'da nasıl yapıldığını aratmıştım fakat videolar sadece 16:9 yani normal videolar için yapılmış videolardı. VP09 codecli Shorts nasıl atılır?
cinnamon01 Centipat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Ekim 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu izleyebilirsin Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu izleyebilirsin