İyi günler. Başlıkta da dediğim gibi 720p ve üzerinde biraz video izlediğimde PC donuyor. Kötü bir bilgisayarımda yok. LoL, CS:GO falan 150 FPS full ayarda oynuyorum. Nedenini biliyor musunuz? Monitörüm biraz eski. Ondan olabilir mi? Teşekkür ederim.
Sistemim Ryzen 3 3200G MSI A320 Pro'e SSD yok yani çoğu oyunu Full ayarda açıyor sistemim eski veya aşırı kötü değil monitör çözünürlüğü 1600*900 60Hz biraz eski bir monitör. Ve internetim hızlı internet ile bir alakalı durum yok. Ama çözemedim bir türlü.
İşlemci ve Ekran Kartı yetersizdir. Eğer bunlarda sorun yoksa başka bir sorun var demektir. Ekran Kartı sürücülerinde sorun olabilir mesela? Eğer onda da sorun yok diyorsan internetle ilgilidir.
İşlemci ve ekran kartı yetersizdir. Eğer bunlarda sorun yoksa başka bir sorun var demektir. Ekran kartı sürücülerinde sorun olabilir mesela? Eğer onda da sorun yok diyorsan internetle ilgilidir.
Yani işlemcim yukarıda belirttiğim gibi ekran kartıda AMD Vega 8 bilmiyorum yetersiz mi? Sürücüler güncel yani baktım çok fazla anlamıyorum bilgisayardan :/
Yani işlemcim yukarıda belirttiğim gibi ekran kartıda AMD Vega 8 bilmiyorum yetersiz mi? Sürücüler güncel yani baktım çok fazla anlamıyorum bilgisayardan :/
Görev yöneticisinden bellek kullanımına, ağ kullanımına bakın. % kaç kullanımda? Kullandığınız uzantıları kontrol edin. Olmadı farklı bir tarayıcı ile deneyin yine yavaş mı? Cevabınızı bekliyorum.