ThisIsKayra Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar bende birkaç tane abone var ben onları tamamen sıfırlamak istiyorum böyle bir yöntem var mı?
Arkadaşlar bende birkaç tane abone var ben onları tamamen sıfırlamak istiyorum böyle bir yöntem var mı?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Eylül 2023 #2 ThisIsKayra dedi: Arkadaşlar bende birkaç tane abone var ben onları tamamen sıfırlamak istiyorum böyle bir yöntem var mı? Genişletmek için tıkla... Kanalı gizleyin sonra tekrar açın. Aboneleriniz silinecektir. Artı -5 Eksi
ThisIsKayra dedi: Arkadaşlar bende birkaç tane abone var ben onları tamamen sıfırlamak istiyorum böyle bir yöntem var mı? Genişletmek için tıkla... Kanalı gizleyin sonra tekrar açın. Aboneleriniz silinecektir.
Google_kullanıcı Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.337 Makaleler 1 Çözümler 12 30 Eylül 2023 #3 Silemezsin. Son düzenleme: 30 Eylül 2023 Artı -3 Eksi
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 30 Eylül 2023 #4 Öyle bir şey yok. Kullanıcı engelleme diye bir şey de yok. Kanaldan gizleme özelliği var, onda da sadece o kişinin yorumlarını gizleyebilirsin. Aboneliğini kaldıramazsın. Artı -2 Eksi
Öyle bir şey yok. Kullanıcı engelleme diye bir şey de yok. Kanaldan gizleme özelliği var, onda da sadece o kişinin yorumlarını gizleyebilirsin. Aboneliğini kaldıramazsın.
Google_kullanıcı Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.337 Makaleler 1 Çözümler 12 30 Eylül 2023 #5 ThisIsKayra dedi: Arkadaşlar bende birkaç tane abone var ben onları tamamen sıfırlamak istiyorum böyle bir yöntem var mı? Genişletmek için tıkla... Abonelerini silmek istiyor musun? Konu sahibi. YouTube'de abonelerini silemezsin. Artı -1 Eksi
ThisIsKayra dedi: Arkadaşlar bende birkaç tane abone var ben onları tamamen sıfırlamak istiyorum böyle bir yöntem var mı? Genişletmek için tıkla... Abonelerini silmek istiyor musun? Konu sahibi. YouTube'de abonelerini silemezsin.
KS KS ThisIsKayra Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #6 sukuterkopke dedi: Kanalı gizleyin sonra tekrar açın. Aboneleriniz silinecektir. Genişletmek için tıkla... Olmadı :/ Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Kanalı gizleyin sonra tekrar açın. Aboneleriniz silinecektir. Genişletmek için tıkla... Olmadı :/
Google_kullanıcı Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.337 Makaleler 1 Çözümler 12 1 Ekim 2023 #7 ThisIsKayra dedi: Olmadı :/ Genişletmek için tıkla... YouTube'da abonelerini silemezsin. Artı 0 Eksi