arslanomerr Picopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:25 #1 uBlock Origin Lite yazacaktım, başlığa eklemeyi unutmuşum.
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.048 Makaleler 2 Çözümler 26 Bugün 18:28 #2 Ghostery ile beraber kullanın.
B BursaliEfsane Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 867 Çözümler 2 Bugün 18:29 #3 Google bunu sık sık dener. Bekleyin düzelir. Kullandığınız tarayıcı Edge veya Operaysa kendi eklenti mağazalarından uBlock Origin'i kullanmaya devam edebilirsiniz.
Google bunu sık sık dener. Bekleyin düzelir. Kullandığınız tarayıcı Edge veya Operaysa kendi eklenti mağazalarından uBlock Origin'i kullanmaya devam edebilirsiniz.
arslanomerr Picopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:30 #4 Yuspedile dedi: Ghostery ile beraber kullanın. Genişletmek için tıkla... O nedir hocam
Lowroen Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 122 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:31 #5 arslanomerr dedi: Eki Görüntüle 2623991 uBlock Origin Lite yazacaktım, başlığa eklemeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... AdGuard Reklam Engelleyici - Chrome Web MaÄazası Reklamları ve açılır pencereleri engelleyen eÅsiz uzantı. Facebook, YouTube ve diÄer tüm sitelerdeki reklamları engeller. chromewebstore.google.com AdGuard kur keyfine bak.
arslanomerr dedi: Eki Görüntüle 2623991 uBlock Origin Lite yazacaktım, başlığa eklemeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... AdGuard Reklam Engelleyici - Chrome Web MaÄazası Reklamları ve açılır pencereleri engelleyen eÅsiz uzantı. Facebook, YouTube ve diÄer tüm sitelerdeki reklamları engeller. chromewebstore.google.com AdGuard kur keyfine bak.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.346 Makaleler 3 Çözümler 13 Bugün 18:31 #6 Bende de aynı uyarı çıktı. Ardından Adguard'ı aktif ettim, bir sorun yaşamadım.
arslanomerr Picopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:32 #7 Lowroen dedi: AdGuard Reklam Engelleyici - Chrome Web MaÄazası Reklamları ve açılır pencereleri engelleyen eÅsiz uzantı. Facebook, YouTube ve diÄer tüm sitelerdeki reklamları engeller. chromewebstore.google.com AdGuard kur keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Yine aynısı yapar mı hocam
Lowroen dedi: AdGuard Reklam Engelleyici - Chrome Web MaÄazası Reklamları ve açılır pencereleri engelleyen eÅsiz uzantı. Facebook, YouTube ve diÄer tüm sitelerdeki reklamları engeller. chromewebstore.google.com AdGuard kur keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Yine aynısı yapar mı hocam
Lowroen Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 122 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:33 #8 arslanomerr dedi: Yine aynısı yapar mı hocam. Genişletmek için tıkla... 1 yıldır kullanıyorum sorun yok diğer tüm reklam engelleyicileri kaldır sadece bu kalsın. İstersen sponsor block da kullanabilirsin ekstra olarak.
arslanomerr dedi: Yine aynısı yapar mı hocam. Genişletmek için tıkla... 1 yıldır kullanıyorum sorun yok diğer tüm reklam engelleyicileri kaldır sadece bu kalsın. İstersen sponsor block da kullanabilirsin ekstra olarak.
Umutsuzdu Umutlar Centipat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:33 #9 arslanomerr dedi: Eki Görüntüle 2623991 uBlock Origin Lite yazacaktım, başlığa eklemeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Şuan baktım sıkıntı yok, bir siteye tıkladım reklam engelledi hemen hocam.
arslanomerr dedi: Eki Görüntüle 2623991 uBlock Origin Lite yazacaktım, başlığa eklemeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Şuan baktım sıkıntı yok, bir siteye tıkladım reklam engelledi hemen hocam.
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.758 Makaleler 21 Çözümler 99 Bugün 18:43 #10 Adguard dene ama eğer bir videoyu orta fare tuşuyla yeni sekmeden açarsanız bant daraltması yapabiliyor buna dikkat et.
Adguard dene ama eğer bir videoyu orta fare tuşuyla yeni sekmeden açarsanız bant daraltması yapabiliyor buna dikkat et.