Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.643 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. Bir kanal da (kanal sahibi ben değilim) bir kullanıcının yaptığı tüm yorumları nasıl görebilirim? Tek tek bakma dışında pratik bir yöntemi var mı? Edit:Başlık hatası olmuş düzeltemedim de.
Merhaba arkadaşlar. Bir kanal da (kanal sahibi ben değilim) bir kullanıcının yaptığı tüm yorumları nasıl görebilirim? Tek tek bakma dışında pratik bir yöntemi var mı? Edit:Başlık hatası olmuş düzeltemedim de.
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 6 Şubat 2022 #2 Son yaptığı yorumları (galiba üç tanesini) herhangi bir yorum yaptığı yerden profile tıklayınca gözüküyor. Onun dışında tüm yorumlar görülmüyor. Sürprizbozan bildiğim kadarıyla Artı 0 Eksi
Son yaptığı yorumları (galiba üç tanesini) herhangi bir yorum yaptığı yerden profile tıklayınca gözüküyor. Onun dışında tüm yorumlar görülmüyor. Sürprizbozan bildiğim kadarıyla
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #3 Öyle bir yöntem yok diye biliyorum. Kanal sahibi değilseniz hayır. Artı 0 Eksi
KS KS Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.643 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #4 427036 dedi: Son yaptığı yorumları (galiba üç tanesini) herhangi bir yorum yaptığı yerden profile tıklayınca gözüküyor. Onun dışında tüm yorumlar görülmüyor. Sürprizbozan bildiğim kadarıyla Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama onu biliyorum Artı 0 Eksi
427036 dedi: Son yaptığı yorumları (galiba üç tanesini) herhangi bir yorum yaptığı yerden profile tıklayınca gözüküyor. Onun dışında tüm yorumlar görülmüyor. Sürprizbozan bildiğim kadarıyla Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama onu biliyorum