YouTube'da başkasının videosunu kaldırmak mümkün müdür?

berkyoztrk

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Benim bir akrabam esnaf. İş yerinin videosunu paylaşıyor ve başlığa numarasını yazıyor. Bu videoyu nasıl kaldırabilirim veya engelleyebilirim herkes tarafından? Kanalın Gmail adresini bulmanız bile bana kâfidir. Lütfen bu konuda hassas olmanızı öneriyorum. Aile içi kavgaya dönüşecek yoksa. Lütfen yardım edin. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsedilen video üzerinden bildir butonuyla rapor edilebilir. İstemsiz güldüm kusura bakmayın neden aile kavgası olduğunu anlamadım. Link atarsanız gören herkes raporlayabilir. Başka bir çözüm ben bilmiyorum.

Bahsedilen video üzerinden bildir butonuyla rapor edilebilir. İstemsiz güldüm kusura bakmayın neden aile kavgası olduğunu anlamadım. Link atarsanız gören herkes raporlayabilir. Başka bir çözüm ben bilmiyorum.
Teyzem neden numaranı koydun diye eniştemle kavga ediyor Onun haricinde videoyu yükleyen kanalın Gmail adresini bulma şansınız yok mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…