ScarleQ Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #1 Merhabalar, ben birkaç yıl önce YouTube kanalıma 600 kadar bot attım ve şimdi bu bot aboneleri silmek istiyorum. Bu mümkün mü acaba?
Merhabalar, ben birkaç yıl önce YouTube kanalıma 600 kadar bot attım ve şimdi bu bot aboneleri silmek istiyorum. Bu mümkün mü acaba?
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 9 Temmuz 2021 #2 Değildir. İsterseniz kanalı kapatabilirsiniz. Artı 0 Eksi
B Bahtsizyolcu Picopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 321 Çözümler 3 9 Temmuz 2021 #3 Sanmıyorum. Ancak attığınız yerde iptal işlemi var ise yapabilirsiniz. Diğer türlü abone eksiltmeniz, YouTube ekibi dışında pek mümkün durmuyor. Artı 0 Eksi
Sanmıyorum. Ancak attığınız yerde iptal işlemi var ise yapabilirsiniz. Diğer türlü abone eksiltmeniz, YouTube ekibi dışında pek mümkün durmuyor.
TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.637 Makaleler 1 Çözümler 18 9 Temmuz 2021 #4 Youtube panelinden abonelerinizi abonelikten çıkartabiliyorsunuz diye hatırlıyorum ama, o abonelerinizin sanırım kanal oluşturmuş olması gerekiyor. Artı 0 Eksi
Youtube panelinden abonelerinizi abonelikten çıkartabiliyorsunuz diye hatırlıyorum ama, o abonelerinizin sanırım kanal oluşturmuş olması gerekiyor.
KS KS ScarleQ Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #5 TylerDurdenAynıBen dedi: Youtube panelinden abonelerinizi abonelikten çıkartabiliyorsunuz diye hatırlıyorum ama, o abonelerinizin sanırım kanal oluşturmuş olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... O panele nerden ulaşıyoruz acaba Artı 0 Eksi
TylerDurdenAynıBen dedi: Youtube panelinden abonelerinizi abonelikten çıkartabiliyorsunuz diye hatırlıyorum ama, o abonelerinizin sanırım kanal oluşturmuş olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... O panele nerden ulaşıyoruz acaba