Relax55 Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 532 Çözümler 2 Yer Türkiye 10 Mayıs 2022 #1 Merhaba. Eski kafam ile kanalıma bot bastım ve her gün beğenilen videolarıma beğenmediğim videolar ekleniyor. Nasıl kurtarabilirim?
Merhaba. Eski kafam ile kanalıma bot bastım ve her gün beğenilen videolarıma beğenmediğim videolar ekleniyor. Nasıl kurtarabilirim?
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 10 Mayıs 2022 #2 Hocam şifre değişikliği denediniz mi? Tüm cihazlardan çıkış yap gibi bir seçenek varsa önce ona basın sonra değiştirin. Muhtemelen devam etmez.
Hocam şifre değişikliği denediniz mi? Tüm cihazlardan çıkış yap gibi bir seçenek varsa önce ona basın sonra değiştirin. Muhtemelen devam etmez.
Relax55 Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 532 Çözümler 2 Yer Türkiye 10 Mayıs 2022 #3 UluErdem25 dedi: Hocam şifre değişikliği denediniz mi? Tüm cihazlardan çıkış yap gibi bir seçenek varsa önce ona basın sonra değiştirin. Muhtemelen devam etmez. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam deneyeceğim.
UluErdem25 dedi: Hocam şifre değişikliği denediniz mi? Tüm cihazlardan çıkış yap gibi bir seçenek varsa önce ona basın sonra değiştirin. Muhtemelen devam etmez. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam deneyeceğim.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 10 Mayıs 2022 #4 Bu makaleyi okuyun: Hesabınıza erişimi olan üçüncü taraf uygulamaları ve hizmetleri yönetme - Google Hesabı Yardım 3. Taraf hesap erişimini kaldırıp şifrenizi değiştirin.
Bu makaleyi okuyun: Hesabınıza erişimi olan üçüncü taraf uygulamaları ve hizmetleri yönetme - Google Hesabı Yardım 3. Taraf hesap erişimini kaldırıp şifrenizi değiştirin.