P Produryavuz Centipat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 14 13 Ağustos 2024 #1 Merhaba bir içerik üreticisiyim. Ve editçilerin CC overlay diye bir şeyle videoyu deli gibi kalitesini yükseltiyorlar. Onun fotoğrafını bana atacak var mı ve bir nasıl kullanılağımı yazarsanız sevinirim.
Merhaba bir içerik üreticisiyim. Ve editçilerin CC overlay diye bir şeyle videoyu deli gibi kalitesini yükseltiyorlar. Onun fotoğrafını bana atacak var mı ve bir nasıl kullanılağımı yazarsanız sevinirim.
cent Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #2 Bahsettiğiniz şey color correction ve After Effects üzerinden magic bullet looks plugin ile yapılıyor.
Bahsettiğiniz şey color correction ve After Effects üzerinden magic bullet looks plugin ile yapılıyor.
P Produryavuz Centipat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 14 13 Ağustos 2024 #3 Peki nereden indireceğim burada CapCut PC kullanıyorum.
cent Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #4 After Effects üyeliği satın alacaksın veya crack indireceksin. Ama orijinal her zaman onerimdir.