YouTube'da çocuklara uygun içerik için fikir önerisi

fisherrr1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, YouTube'da çocuklara uygun içerik üretmek istiyorum ama fikir bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hedef kitleniz önemli.

Merhaba, YouTube'da çocuklara uygun içerik üretmek istiyorum ama fikir bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Gece 4 de sakın 666'yı aramayın veya gece 3'te hulk iksiri içtim. şaka bir yana bilgilendirici içerikler paylaşın hocam şu nasıl yapılır bunun sorunu nedir bu nasıl olur çocuklar hulk videosu izlemekten delirdi iyice

Amacım bilgilendirmek ya da eğitmek değil izlenecek bir şey yapmak istiyorum. Amaç para kazanmak yani.

3 değil miydi ya O, zam mı geldi ? Şaka bir yana, ilginç videolar tutabilir. Bir başka konsept ise yorum yapan kanalların arka planda kullanması için gameplay videoları yapabilirsiniz sessiz.

3 değil miydi ya O, zam mı geldi ? Şaka bir yana, ilginç videolar tutabilir. Bir başka konsept ise yorum yapan kanalların arka planda kullanması için gameplay videoları yapabilirsiniz sessiz.

Gameplayi çocuklar izlemez amaç para kazanmak ise yüzüne siyah slime atıp venoma dönüştüm videosu çekmesi gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…