Youtube'da Daha Fazla Kitleye Ulaşmak

Makaleler
2
1 yılı aşkın süredir bir kanalım var. 282 abone olduk 18K da toplam görüntülenmem var. Asıl sorun şu. Neden daha fazla kitleye ulaşamıyorum? Videolar gayet kaliteli. Montaj bilgime laf bile yok. Fakat bir sorun var ki ulaşamıyorum kitleye. Rekam mı yapmam lazım? Ne kadar bütçe ile ne kadar kişiye ulaşabilirim?
Respawner

En önemli şey sabırlı olmak. Senin birşey yapmana gerek yok düzenli olarak videolarını atmaya devam et youtube 2-2.5 yıl sonra senin videolarını ön planda tutar zaten. Burda önemli nokta ne kadar düzenli video attığın. Her hafta düzenli 3-4 video atıyorsan yakında farkedilmeye başlarsın zaten. Başarılarının devamını dilerim bir abonede ben olayım.

Çok teşekkürler cevaplarınız ve destekleriniz için. Sabretmesi bana ilk olarak TTNet öğretti 0.4mbit upload ile ne yalan söyleyeyim video yükletmekten korkutuyor insanı maalesef.

Sistem toplayan oyun kanalı açtığından dolayı pazar doydu.
Onun dışında içerik yüklemede sürekliliği sağlarsan youtube seni daha ön sıralara taşır diye düşünüyorum.

Eğer videoda salak salak hareketler yapmıyorsan ' HORKOSO MORHOBO BON BOROK ' gibi bir giriş yapmıyorsan veya bazı gerizekalılar gibi kameraya kafa atmıyorsan kanalın gelişmez.

Sabırlı olman gerek. Kaliteli içerik üretmen gerek. Diğer kanallardan bir farkın olması gerekiyor. Diğer oyun kanallarını incele. Onların tarzından bir farklılık bulmaya çalış. Başarılar dilerim.

Enaniyet bana itici geliyor. "Videolar gayet kaliteli, montaj bilgime laf bile yok. I'm so pro!" ile benim gibi düşünenleri kazanamazsın dostum. Umarım hedeflediğin başarıya ulaşırsın, bol huzur ve kazanç dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…