Arnadimo Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.230 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #1 Sorum başlıkta ki gibi, yasal olsun olmasın, kendi yaptığım yorumların arasından en çok like alanları görmenin birolanağı var mı? Son düzenleme: 7 Haziran 2021
Sorum başlıkta ki gibi, yasal olsun olmasın, kendi yaptığım yorumların arasından en çok like alanları görmenin birolanağı var mı?
ardabab Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #2 Yorum kısmında sıralama ölçütü var ona bas önce en iyiler de gösterir.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #3 İşaretlediğim kısma tıklayacaksınız.
Arnadimo Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.230 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #4 Biraz yanlış anlatmışım, kendi yaptığım yorumların arasından. Emek harcayan herkesten özür dilerim.
ardabab Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #5 Arnadimo dedi: Biraz yanlış anlatmışım, kendi yaptığım yorumların arasından. Emek harcayan herkesten özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Sorun değil, kendi yaptıkların hep en üstte çıkmaz mı ben mi yanlış biliyorum.
Arnadimo dedi: Biraz yanlış anlatmışım, kendi yaptığım yorumların arasından. Emek harcayan herkesten özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Sorun değil, kendi yaptıkların hep en üstte çıkmaz mı ben mi yanlış biliyorum.
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #6 ardabab dedi: Sorun değil, kendi yaptıkların hep en üstte çıkmaz mı ben mi yanlış biliyorum. Genişletmek için tıkla... Galiba yaptığı tüm yorumlar arasından en çok like alanı görmeyi bahsediyor. Öyle bir özellik yok diye biliyorum.
ardabab dedi: Sorun değil, kendi yaptıkların hep en üstte çıkmaz mı ben mi yanlış biliyorum. Genişletmek için tıkla... Galiba yaptığı tüm yorumlar arasından en çok like alanı görmeyi bahsediyor. Öyle bir özellik yok diye biliyorum.