Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 3 Nisan 2023 #11 xTugii dedi: kpop fanlarini engelleyip duruyorum ama fayda etmiyor. Genişletmek için tıkla... K-POP karşıtı kanalları takip edebilirsiniz. Tabii masum fanlar toplu şikayet etmeye çalışıp kanalın ömrüyle oynamazsa.
xTugii dedi: kpop fanlarini engelleyip duruyorum ama fayda etmiyor. Genişletmek için tıkla... K-POP karşıtı kanalları takip edebilirsiniz. Tabii masum fanlar toplu şikayet etmeye çalışıp kanalın ömrüyle oynamazsa.
xTugii Femtopat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #12 Aurora1 dedi: K-pop karşıtı kanalları takip edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onlar fazla abartiyor. Ben hiç uğraşmadıkları ve fazlasiyla cringe olduklari icin engelliyorum.
Aurora1 dedi: K-pop karşıtı kanalları takip edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onlar fazla abartiyor. Ben hiç uğraşmadıkları ve fazlasiyla cringe olduklari icin engelliyorum.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.878 Makaleler 1 Çözümler 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #13 Tarayıcı geçmişimi kökünden bir kere temizleyince bir çok benzer sorun çözülüyor. Sanırım bazı çerezler gizliden gizliye bu istenmeyen şeylerin sürekli karşınıza çıkmasına neden oluyor.
Tarayıcı geçmişimi kökünden bir kere temizleyince bir çok benzer sorun çözülüyor. Sanırım bazı çerezler gizliden gizliye bu istenmeyen şeylerin sürekli karşınıza çıkmasına neden oluyor.