EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #1 Zamanında YT kanalıma kötü bir siteden öylesine 60 abone atmıştım. Para kazanmamda bir sıkıntı olur mu?
Zamanında YT kanalıma kötü bir siteden öylesine 60 abone atmıştım. Para kazanmamda bir sıkıntı olur mu?
SpeeQ Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.700 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #2 Yok olmaz. Sonuçta öyle bir şey olsaydı, para kazanmasını istemediğin birine 60 abone yollayarak para kazanmasını engelleyebilirdin. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2023
Yok olmaz. Sonuçta öyle bir şey olsaydı, para kazanmasını istemediğin birine 60 abone yollayarak para kazanmasını engelleyebilirdin.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.441 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2023 #3 Şuana kadar birşey olmadıysa bence sorun yaratmaz.
EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #4 SpeeQ dedi: Yok olmaz. Sonuçta öyle bir şey olsaydı, para kazanmasını istemediğin birine 60 abone yollayarak para kazanmasını engelleyebilirdin. Genişletmek için tıkla... Doğru aslında teşekkürler öyle içime bir kurt düştü sorayım dedim. Turgineer dedi: Şu ana kadar bir şey olmadıysa bence sorun yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler para kazanmam daha açılmadı.
SpeeQ dedi: Yok olmaz. Sonuçta öyle bir şey olsaydı, para kazanmasını istemediğin birine 60 abone yollayarak para kazanmasını engelleyebilirdin. Genişletmek için tıkla... Doğru aslında teşekkürler öyle içime bir kurt düştü sorayım dedim. Turgineer dedi: Şu ana kadar bir şey olmadıysa bence sorun yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler para kazanmam daha açılmadı.