Youtube'da eşlenen üçüncü taraf içeriğini kabul etme seçeneği yok

exotica

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben youtube'a 20 küsür dakikalık bir video yükledim her zamanki gibi eşlenen üçüncü taraf içeriği var uyarısı geldi. Eskiden bu yazının üstüne tıklayınca detaya giriyor ve kabul et/itiraz et seçenekleri çıkıyordu. Ama bugünkü yüklediğim videoda onu bulamadım. Acaba sistem değişti de farklı bir yerden mi kabul etmek gerekiyor?
Bir de yazıya tıklayınca işte bu videodan para kazanamazsınız vs. vs. şeyler yazıyor altında da ''Bu koşulları kabul ediyorsanız herhangi bir şey yapmanız gerekmez.'' diyor. Acaba artık itiraz etmedik sürece kabul etmiş mi oluyoruz?

Eğer 3'ten fazla uyarı aldıysan YouTube videoyu kaldırıyor veya belirtilen koşullar altında yayınlamana izin veriyor. İtiraz etme seçeneğin bulunmuyor.

Eğer 3'ten fazla uyarı aldıysan YouTube videoyu kaldırıyor veya belirtilen koşullar altında yayınlamana izin veriyor. İtiraz etme seçeneğin bulunmuyor.

@Batın Türk hocam zaten ben üçüncü taraf içeriğine itiraz etmek istemiyorum, onu kabul etmek istiyorum ama kabul etme butonunu bulamıyorum eskiden hep olurdu kabul et seçeneği ama bu sefer çıkmadı.

@Batın Türk hocam zaten ben üçüncü taraf içeriğine itiraz etmek istemiyorum, onu kabul etmek istiyorum ama kabul etme butonunu bulamıyorum eskiden hep olurdu kabul et seçeneği ama bu sefer çıkmadı.
Demek ki kabul etme seçeneğin de bulunmuyor . Bu konu hakkında fikrim yok fakat yine de yardımcı olmaya çalışırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…