V Viona Decapat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 26 16 Haziran 2023 #1 Selam Hitman 3 Türkçe yama kurmak istiyorum internette böyle bir linke rastladım güvenli mi acaba? Dosya Ekleri resim_2023-06-16_211301407.png 54,3 KB · Görüntüleme: 66
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.306 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 16 Haziran 2023 #2 Virustotal'e siteyi ve dosyanın içinden çıkanları atın.
V Viona Decapat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 26 16 Haziran 2023 #3 glikojen dedi: VirusTotal'e siteyi ve dosyanın içinden çıkanları atın. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Dosyayı tarattığımda bir şey bulmamıştı.
glikojen dedi: VirusTotal'e siteyi ve dosyanın içinden çıkanları atın. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Dosyayı tarattığımda bir şey bulmamıştı.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.306 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 16 Haziran 2023 #4 Viona dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Dosyayı tarattığımda bişey bulmamıştı Genişletmek için tıkla... F/P, güvenle kullanabilirsiniz hocam.
Viona dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Dosyayı tarattığımda bişey bulmamıştı Genişletmek için tıkla... F/P, güvenle kullanabilirsiniz hocam.
V Viona Decapat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 26 16 Haziran 2023 #5 glikojen dedi: F/P, güvenle kullanabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hocam linkte bir şey bulunca endişelenip sildim direk.
glikojen dedi: F/P, güvenle kullanabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hocam linkte bir şey bulunca endişelenip sildim direk.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 16 Haziran 2023 #6 Modsfire genel olarak güvenilir bir site ama mod dosyası hakkında bir bilgim yok. Dosyayı kendiniz taratmanız lazım.
Modsfire genel olarak güvenilir bir site ama mod dosyası hakkında bir bilgim yok. Dosyayı kendiniz taratmanız lazım.
V Viona Decapat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 26 16 Haziran 2023 #7 Ribozom dedi: Modsfire genel olarak güvenilir bir site ama mod dosyası hakkında bir bilgim yok. Dosyayı kendiniz taratmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Dosyayı Kaspersky, Malwarebytes ve VirusTotal ile tarattım bir şey bulmadı fakat linki taratınca bazı antivirüsler malicious dedi.
Ribozom dedi: Modsfire genel olarak güvenilir bir site ama mod dosyası hakkında bir bilgim yok. Dosyayı kendiniz taratmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Dosyayı Kaspersky, Malwarebytes ve VirusTotal ile tarattım bir şey bulmadı fakat linki taratınca bazı antivirüsler malicious dedi.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 16 Haziran 2023 #8 Viona dedi: Dosyayı Kaspersky, Malwarebytes ve VirusTotal ile tarattım bir şey bulmadı fakat linki taratınca bazı antivirüsler malicious dedi. Genişletmek için tıkla... Sitedeki reklamlardan dolayı öyle algılamış olabilirler. Daha önceden onlarca ETS2 modu yükledim hiçbir sorunum olmadı.
Viona dedi: Dosyayı Kaspersky, Malwarebytes ve VirusTotal ile tarattım bir şey bulmadı fakat linki taratınca bazı antivirüsler malicious dedi. Genişletmek için tıkla... Sitedeki reklamlardan dolayı öyle algılamış olabilirler. Daha önceden onlarca ETS2 modu yükledim hiçbir sorunum olmadı.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.306 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 16 Haziran 2023 #9 Viona dedi: Dosyayı Kaspersky, Malwarebytes ve VirusTotal ile tarattım bir şey bulmadı fakat linki taratınca bazı antivirüsler malicious dedi. Genişletmek için tıkla... Yok demekki hocam virüs mirüs. Kullanın siz deneyin.
Viona dedi: Dosyayı Kaspersky, Malwarebytes ve VirusTotal ile tarattım bir şey bulmadı fakat linki taratınca bazı antivirüsler malicious dedi. Genişletmek için tıkla... Yok demekki hocam virüs mirüs. Kullanın siz deneyin.