Herkese selamlar. Yaklaşık 1 senedir evde kendi kendime football Manager oynamaktan sıkıldım ve bu oyunda gerçekten ustalaştığımı fark ettim. Yalnızlıktan midir nedir artik bir kanal acip oyundaki guzel kariyerlerime birileri eşlik etsin istiyorum. Amacim su an sadece eglence ama herkes gibi ben de tek bir seyden korkuyorum o da takipçi bulamamak. Arkadas cevrem cok az. Kendi cevremden toplasam toplasam 5 kisi toplarim kanalima. Böyle bir kanal açtığım zaman ilk birkac videoda 0 takipciyle bile kendi kendime konusma riskim var. Takipci bulamama riskim var. Soğuma riski de beraberinde. İlk zamanlarda nasıl takipçi toplayabilirim? İlk yapacagim kariyer, dizisi cekilen efsane kulup sunderland ile olacak ve bu kariyeri yapan hiçbir Türk kanalı göremedim. Ayni zamanda oyunda birçok kisinin bilmediği bazi metotlarla ilgili bilgilendirici videolar da olacak. Ama esas mesele şu ki ben bu oyunu oynayan insanlara YouTube üzerinde nasıl ulasacagim başlangıçta? Bu konuda tecrubeli arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim.