YouTube'da içinde metin editörü açılıp yazı yazılan videolar

Makaleler
65
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 25H2 / Arch Linux
Merhaba arkadaşlar. Bazı kişiler mikrofonla konuşmadan video çekmeye çalışıyor. Mikrofonu olmadığından, bozuk olduğundan veya sesinden dolayı sesli video çekmek istemiyorlar.
Bu yüzden de videoya başlıyorlar, masaüstüne sağ tıklayıp yeni metin belgesi oluşturup açıyorlar ve yazı yazmaya başlıyorlar. Zamanında (2012-2013 yıllarında) ben de böyle videolar çekmiştim. Fakat artık ben de saçma olarak görmeye başladım.
Bu tarz videolarda bari yazıyı önceden hazırlayıp anlatsalardı yani. Bu kişilerin her defasında metin editörüne yarım saat yazı yazmasını mı izleyeceğiz?
Eğer mikrofonun yoksa video çekme arkadaşım, kafana silah mı dayıyorlar?
Bir de anlamadığım bir şekilde bu videolar çokça izleniyorlar.

Peki sizin bu konu hakkındaki düşünceniz nedir?
Bir de siz siz olun lütfen böyle videolar çekmemeye çalışın.

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere oyun nasıl indirilir onu göstereceğim kanalıma abone olmayı ve videoyu beğenmeyi unutmayınız.
Öncelikle ****** sitesine giriyoruz...
Bu kişiler pelerinsiz süper kahramanlardır bence. Bir çok sorunum bu kişiler sayesinde çözüldü.

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere oyun nasıl indirilir onu göstereceğim kanalıma abone olmayı ve videoyu beğenmeyi unutmayınız.
Öncelikle ****** sitesine giriyoruz...
Bu kişiler pelerinsiz süper kahramanlardır bence. Bir çok sorunum bu kişiler sayesinde çözüldü.
Aslında son derece haklısın, çoğu sorunun çözümünün arkasında bu tarz kişiler var. Bu konuda bu kişilerin hepsine teşekkür ediyorum. Fakat o kadar video çekeceksin, bir tane mikrofon almayı niye kendine akıl ettiremiyorsun?
Aslında ben de küçükken böyle videolar çekiyordum :D Fakat sonradan tamamen mikrofon kullanmaya karar verdim. Hatta ben diğer YouTube videolarını taklit etmek amacıyla yazı yazıyordum. Yoksa mikrofonum vardı (laptop'un mikrofonu :D)

Genellikle çoğunun mikrofonu vardır fakat seslerini beğenmedikleri için yada kelimeleri bir araya getirmekte zorlandıkları için bu olaydan kaçınırlar. Yaptıkları aslında yanlış birşey değil, bilgi paylaştıkça çoğalır. Yeri geliyor mikrofonu olmasına rağmen bize verdiği bilgiler, bizde ki sorunlarla alakalı olmuyor ama yazı yazarak birşeyler anlatmaya çalışan arkadaşların videoları sorunlarımızı giderebiliyor.

Mikrofonları olsun olmasın, işlerini düzgün bir şekilde yaptıkları zaman bir sorun yoktur.

Genellikle çoğunun mikrofonu vardır fakat seslerini beğenmedikleri için yada kelimeleri bir araya getirmekte zorlandıkları için bu olaydan kaçınırlar. Yaptıkları aslında yanlış birşey değil, bilgi paylaştıkça çoğalır. Yeri geliyor mikrofonu olmasına rağmen bize verdiği bilgiler, bizde ki sorunlarla alakalı olmuyor ama yazı yazarak birşeyler anlatmaya çalışan arkadaşların videoları sorunlarımızı giderebiliyor.

Mikrofonları olsun olmasın, işlerini düzgün bir şekilde yaptıkları zaman bir sorun yoktur.
Haklısın ancak Technopat Sosyal'de bu tarz videoların cevap olarak paylaşılması yasaktır. En azından videoyu yeniden kendin mikrofon ile çekip paylaşırsın. Diğer türlü kuralları ihlal etmiş olursun.
Zamanında gerçekten böyle videolar çekiyordum bu arada. 2014'te bıraktım sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı