denizanazor Decapat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 Videomun başlık kısmına birini etiketleyeceğim ama etiketleyeceğim kişinin adını yazsam da çıkmıyor. Bir türlü o beni bulmayı denedi, o da bulamadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Videomun başlık kısmına birini etiketleyeceğim ama etiketleyeceğim kişinin adını yazsam da çıkmıyor. Bir türlü o beni bulmayı denedi, o da bulamadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 2 Şubat 2023 #2 # işaretini yazdın mı?
denizanazor Decapat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #3 Grandfather dedi: # İşaretini yazdın mı? Genişletmek için tıkla... Birini etiketlerken @ kullanılıyor o sadece video etiketleri için.
Grandfather dedi: # İşaretini yazdın mı? Genişletmek için tıkla... Birini etiketlerken @ kullanılıyor o sadece video etiketleri için.
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 2 Şubat 2023 #4 denizanazor dedi: Birini etiketlerken @ kullanılıyor o sadece video etiketleri için. Genişletmek için tıkla... Anladım. Maalesef onun hakkında bilgim yok.
denizanazor dedi: Birini etiketlerken @ kullanılıyor o sadece video etiketleri için. Genişletmek için tıkla... Anladım. Maalesef onun hakkında bilgim yok.
denizanazor Decapat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #5 Grandfather dedi: Anladım. Maalesef onun hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.
Grandfather dedi: Anladım. Maalesef onun hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.