YouTube'da iyi sayılabilecek içerikler üretilmesine rağmen hiç izlenilmiyor

Elgeel

Megapat
Daha fazla  
Merhaba başlıkta söylediğim gibi YouTube kanalım var oyunlar üzerine ve fena sayılmayacak içerikler üretiyorum.
TikTok ve Instagram'da arada sırada izleniyorum ama YouTube'da tık yok. Oyun konsepti artık eskisi kadar popüler değil biliyorum ama zevk aldığım içerik bu hem anı biriktirir gibi oluyorum ama bazı videoların editi ile 2-3 saat uğraşmama rağmen 30-40 izlenme alıyor ve bu çok moral kırıcı oluyor. En azından videolarım 1 k 2 k izlense ve 3 4 tane yorum atan düzenli izleyen izleyicim olsa mutlu ve motive olurdum bunlarda yok. Sizce takipçi almak veya reklam mı basmak gerekiyor yoksa sadece algoritma işi mi?

İnsan bir youtube kanalinın linkini atar. Görmeden nasıl yorum yapalım

Algoritmaya uygun videolar çekerek, reklamlara para vererek tabii ki daha hızlı gelişirsin ama bu işin sırrı istikrar. İstikrarlı ve kaliteli şekilde üretmeye devam edersen illaki meyvelerini toplarsın.

Konusu ile ilgili etiketleri yerleştiriyor musun? Bir de şu YtLove adındaki uygulama da iyi iş çıkarıyor.
Ben deneme amaçlı yaptım ve çok aşırı verim aldım. Fakat ben YouTube video editleyip upload etmeyi pek sevmeyen biriyim. O yüzden uğraşmıyorum böyle şeylerle.

Bro videoların kapak fotoğrafı çekici değil. YouTube'da insanların %90'i içeriği thumbnail sebebiyle tıklar. Thumbnail nasıl yapılır diye arat izle uygula

İnsan bir youtube kanalinın linkini atar. Görmeden nasıl yorum yapalım
Kanka koydum da sanırım yasak silinmiş. Arkadaş cevaplamış reklam olmasın şimdi.

Bro videoların kapak fotoğrafı çekici değil. YouTube'da insanların %90'i içeriği thumbnail sebebiyle tıklar. Thumbnail nasıl yapılır diye arat izle uygula
Ben beğeniyorum aslında ama bunlar TR de tutmaz sanırım. Çoluk çocuk çekicek şeyler lazım herhalde.

Eskiden çok dikkat ederdim çok fazla etiket koyardım etkisini göremeyince şimdi 1-2 tane koyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…