YouTube'da izlenme ne kadar olmalı?

Meroh

Centipat
Daha fazla  
YouTube'ta Shorts atıyorum, 3 video tek aldım, ortalama izleyip geçme şeyi %70 ortalama izlenme süresi de aynı, 75 gibi, 2.3b 1.6b 2.2b izlendi, normal mi, böyle giderse sizce neler olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube'ta Shorts atıyorum, 3 video tek aldım, ortalama izleyip geçme şeyi %70 ortalama izlenme süresi de aynı, 75 gibi, 2.3b 1.6b 2.2b izlendi, normal mi, böyle giderse sizce neler olur?
"Sizce neler olur" çok genel bir ifade. Öngörmek istediğiniz şey nedir?

"Sizce neler olur" çok genel bir ifade. Öngörmek istediğiniz şey nedir?
Haftada 1 video atıyorum kaç aya abone izlenmelrim sizce neler olur valorantta olayları kayıt alıyorum atıyorum komik konuşmalar ağırlıklı.

Haftada 1 video atıyorum kaç aya abone izlenmelrim sizce neler olur Valorant'ta olayları kayıt alıyorum atıyorum komik konuşmalar ağırlıklı.
Valorant'ta çift buldum spike çözmedik kahkalara boğulduk gibi brainrot videolar atıyorsan video atma sıklığını arttırman lazım. Günde 1 video atabilirsin saat 18:00 insanların en aktif olduğu zamanlaro oluyor genelde.

Son düzenleme:
Haftada 1 video atıyorum kaç aya abone izlenmelrim sizce neler olur valorantta olayları kayıt alıyorum atıyorum komik konuşmalar ağırlıklı.
Bir de video açıklamasına link koymayın.

Daha kaliteli yapmaya çalışıyorum e öyle günde bir olmuyor tabi

Normal. Elinden geleni kadar shorts videolarına link koymayın youtube "spam" sanması yüksek. Ayrıca minecraft gibi içerikler daha fazla izleniyor.

Daha kaliteli yapmaya çalışıyorum e öyle günde bir olmuyor tabii.
Gelişimin yavaş olur. Uzun videolar çekebilirsin. İçeriklerin bu arada dediğim gibi çok brain rot değil.

Mesela bu adam böyle oyun hakkında bilgiler falan veriyor falan fişman.

Buradaki bilgileri Türkçeleştirip video olarak yayınlayabilirsin.

Normal. Elinden geleni kadar Shorts videolarına link koymayın YouTube "spam" sanması yüksek. Ayrıca Minecraft gibi içerikler daha fazla izleniyor.

Link koymuyorum ki.

Gelişimin yavaş olur. Uzun videolar çekebilirsin.

Yani Shorts ile kitleye daha kolay oluşırım.

Gelişimin yavaş olur. Uzun videolar çekebilirsin.

Yani Shorts ile kitleye daha kolay oluşırım.

Normal. Elinden geleni kadar shorts videolarına link koymayın youtube "spam" sanması yüksek. Ayrıca minecraft gibi içerikler daha fazla izleniyor.
Kk Allah aşkına konudan anlayan yazsın minecraft sevseydim yapardım ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…