YouTube'da izleyecek bir şey bulamıyorum

Netflix: Hakan Muhafız tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube'da çok güzel eğitim setleri olabiliyor kişilerin kendisi özel olarak hazırladıkları, vaktini birazcık daha o şekilde verimli kullanabilirsin diye düşünüyorum ben.

Lowko'nun Starcraft 2 Pro maçlarını izle. Günde bir tane atar. Film izlemekten daha keyifli olduğuna garanti verebilirim.

Son zamanlarda canım sıkılmaya başladı. Vakit geçsin diye YouTube izliyordum ama artık izleyecek bir şey bulamıyorum. Midbeast videolarını izledim. Başka bu tür videolar çeken kanal biliyor musunuz?

Bu konuya bakabilirsiniz:

Eski Teknoseyir Linux incelemeleri.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lowko'nun Starcraft 2 Pro maçlarını izle. Günde bir tane atar. Film izlemekten daha keyifli olduğuna garanti verebilirim.

En taro Adun, bu oyunu beceremiyorum fakat özellikle bazı oyuncuların yayınlarını izlemek çok eğlenceli oluyor.

Ben de bazen izleyecek bir şey bulamayınca bir futbol takımının maçlarının tepki videolarını izliyorum. Acayip zevkli oluyor

Film veya dizilere yönelebilirsiniz. Ayrıca ilginiz varsa veya izlemek isterseniz animeler de güzel bir seçenek. YouTube'da Barış Özcan, Evrim Ağacı gibi kanalları takip edebilrsiniz. İnsana çok şey katıyorlar. Ayrıca Barış Özcan'ın Spotify üzerinde podcast'leri de oluyor, onları takip edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bakirkertenkele oneririm ozellikle GTA serisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…