YouTube'da K-Pop videoları nasıl engellenir?

Merhaba arkadaşlar. 10 tane kısa videonun 9 tanesi k-pop videosu. Bıktım artık içerik desen yok saçma sapan şeyler paylaşıyorlar. Bir yolu yok mu?
Bu kanalı önerme.

Merhaba arkadaşlar. 10 tane kısa videonun 9 tanesi k-pop videosu. Bıktım artık içerik desen yok saçma sapan şeyler paylaşıyorlar. Bir yolu yok mu?
Benimde keşfet yemek videoları ile dolmuştu. Önümü çıktıkça bu kanalı önerme yaptım üç noktaya tıklayıp. Artık teknoloji videoları geliyor.

Kpopçular her yerde tek yapabileceğin kpopçuların yeryüzünden silinmesini beklemek olur. O yüzden YouTube shorts izleme.
(Gereksiz mesaj değil gerçekten bir öneri ne olur ban atma)

Bazen bana da sürekli önerilen videolar arasında bildirimleri geliyor engellenmiyor lanet şeyler.

Çok haklı bir durum bende usandım bu durumdan. Birine bu kanalı önerme seçsen bile başka birinin yaptığı videolar çıkıyor. Ne çok Kore aşığı ergen varmış dedirtiyor insana. Bu aralarda sokak röportajları çıkıyor sürekli baygınlık geçireceğim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…