YouTube'da K-Pop videoları nasıl engellenir?

İnanın kaliteli içerik yapanların videoları doğru düzgün keşfete düşmüyor.

Bu kpop editlerini görünce aklıma her seferinde homelanderin kalabalığa lazet attığı sahne geliyor. Burama kadar geldi artık.

Göbegini sallayan bir eleman var mesela engelle engelle bitmiyor. Birini engelliyorsun digeri cikiyor. Göz ardi etmek bir nebze ise yarasa bile tamamen cözüm olmayabiliyor.
Valla bende ayarım o göbek videolarına. Adamın tek vasfı göbek sallaması

Bu kpop editlerini görünce aklıma her seferinde homelanderin kalabalığa lazet attığı sahne geliyor. Burama kadar geldi artık.

Vallahi Türkiye'deki çoğu insana yapasım var benim o lazer hareketini emin ol

Birde en üzgün videonun arkasına twerk atan fancam koyuyorlar

Göbegini sallayan bir eleman var mesela engelle engelle bitmiyor. Birini engelliyorsun digeri cikiyor. Göz ardi etmek bir nebze ise yarasa bile tamamen cözüm olmayabiliyor.
Bana da sürekli yüzünü ilk insan gibi yamultup uzaylı ses efekti ile video çeken bi eleman çıkıyor. Ne kadar takip etmediğim şey varsa çıkıyor gerçekten. Mesela ben de k-pop çok takip ediyorum ama bana k-pop çıkmıyor hiç :d

Bir ara benim shorts videolara lüzumsuz semih varol ve iğrenç sevgilisi dadanmıştı zor kurtuldum artık çıkmıyor şükür.

Vallahi Türkiye'deki çoğu insana yapasım var benim o lazer hareketini emin ol

Yaşadıklarım, insanların bana olan davranışları, kişiliğim ve insanlara karşı olan davranışlarım homelanderinki gibi bunu ilk fark eden ben değildim agalarım söylemişti artık bana homelander diyorlar en ufak toksik durumda lazer at şu herife diyorlar alıştım bende.

Evet bende toksik her duruma lazer atmak isterim tiksindim çok insandan ama bu homelanderın doğru biri olduğunu göstermez kesinlikle adam süper kötü. Ben Billy Butcher olmayı tercih ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…