YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.001 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #21 XEfe.Bey dedi: Mesajını değiştirdin galiba Sadece fanı olduğu için hedef almak çok saçma. Genişletmek için tıkla... Bir anlık sinirle yazdım sonra düzeltim.
XEfe.Bey dedi: Mesajını değiştirdin galiba Sadece fanı olduğu için hedef almak çok saçma. Genişletmek için tıkla... Bir anlık sinirle yazdım sonra düzeltim.
Yalnız Araba Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.103 Makaleler 2 Çözümler 10 19 Temmuz 2022 #22 Mesela bu kişilerin blackpink, bts ya da diğer kpop kişilerine biraz eleştiri yapsan saygı duyun vs derler ama cemre solmaz fanları ile bir araya gelirlerse demediklerini bırakmazlar kendileriyle çok ama çok çelişirler.
Mesela bu kişilerin blackpink, bts ya da diğer kpop kişilerine biraz eleştiri yapsan saygı duyun vs derler ama cemre solmaz fanları ile bir araya gelirlerse demediklerini bırakmazlar kendileriyle çok ama çok çelişirler.