YouTube'da kasan SEG TV yazılım güncellemesi ile düzelebilir mi?

Daha fazla  
Tam hatırlamıyorum alalı 5 6 yıl olmuştur, içerisinde YouTube vs. mevcut, dahili Wi-Fi özelliği yok Ethernet kablosuyla bağlanılabiliyordu bir tek fakat bundan 2 sene önce bağladığımda YouTube çok kasıyordu ve videolar açılmıyordu, onun dışında çoğu uygulama açılmıyordu, desteğe sorduğumda ise TV'nin YouTube desteğinin kesildiği söylenmişti. Başka benzer bir SEG TV kullanan yakınımız var hemen her şeyi aynı diyebilirim, yazılım sürümü vs. farklı, acaba bizimkine de yazılım güncellemesi yapabilirler mi, yapılırsa rahat kullanılır mı?

Seçenek var hocam, reset yapmak ne için onu anlamadım fakat direkt güncelle dedim, internete bağlı olmadığı için yayın üzerinden tarat dedim ve bir şey bulamadı.
İnternete bağlamanız gerekli yeni yazılım sürümü mevcutsa günceller. İnternet olmadan bulamaz.

Bulamazsa eğer mümkün olmuyor genelde. Ancak sitesinde yazılım sürümü varsa eğer USB kullanarak güncelleme yapılabilir mi denemek lazım. Bazı eski TV'lerde yapılabiliyor.

Hocam Ethernet kablosunu takıp denedim yazılım bulmadı.
YouTube'a giriyor, kasıyor elbette arayüz olarak da kasıyor, YouTube anasayfasında videolar gözüküyor fakat girince siyah bir ekran ve ilerletme çubuğu gözüküyor sadece.

Yazılımı 2015'ten kalma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı