Globo Decapat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 331 6 Mayıs 2022 #1 Her yerdeler! Abi kanalıma abone olur musuncular yüzünden kullanılmıyor. Bunları nasıl engellerim?
Jaxey Femtopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #2 Kanal sayfasına gidip bayrak simgesine bastığınız zaman engelle seçeneği olması gerekiyor diye hatırlıyorum. Denemenizi öneririm.
Kanal sayfasına gidip bayrak simgesine bastığınız zaman engelle seçeneği olması gerekiyor diye hatırlıyorum. Denemenizi öneririm.
Globo Decapat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 331 6 Mayıs 2022 #3 Jaxey dedi: Kanal sayfasına gidip bayrak simgesine bastığınız zaman engelle seçeneği olması gerekiyor diye hatırlıyorum. Denemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Denedim ama hala yorumları gözüküyor. Başka kanalların videosunda yorumları gözüküyor. Sövmekten bıktım...
Jaxey dedi: Kanal sayfasına gidip bayrak simgesine bastığınız zaman engelle seçeneği olması gerekiyor diye hatırlıyorum. Denemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Denedim ama hala yorumları gözüküyor. Başka kanalların videosunda yorumları gözüküyor. Sövmekten bıktım...
Jaxey Femtopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #4 Globo dedi: Denedim ama hala yorumları gözüküyor. Başka kanalların videosunda yorumları gözüküyor. Sövmekten bıktım... Genişletmek için tıkla... Başka kanalların yorumlarında gözükmesi normal bir durum. Bu bahsettiğim sizin videolarınız için geçerli. Sanırım başkalarının yorumlarına karışmanız pek olağan değil. Üzgünüm ki bu duruma sanırım katlanmalısınız, tabii başka bir çözümü yoksa.
Globo dedi: Denedim ama hala yorumları gözüküyor. Başka kanalların videosunda yorumları gözüküyor. Sövmekten bıktım... Genişletmek için tıkla... Başka kanalların yorumlarında gözükmesi normal bir durum. Bu bahsettiğim sizin videolarınız için geçerli. Sanırım başkalarının yorumlarına karışmanız pek olağan değil. Üzgünüm ki bu duruma sanırım katlanmalısınız, tabii başka bir çözümü yoksa.