Merhaba, Youtube'da konumu farklı bir ülke yapmama rağmen ana sayfada Türkiye'de üretilen içerikleri görmeye devam ediyorum. Bunu değiştirmenin bir yolu var mıdır? Uygulamak istediğim cihaz ve tarayıcı: Laptop ve Chrome.
Teşekkür ederim.
Merhaba, YouTube'da konumu farklı bir ülke yapmama rağmen ana sayfada Türkiye'de üretilen içerikleri görmeye devam ediyorum. Bunu değiştirmenin bir yolu var mıdır? Uygulamak istediğim cihaz ve tarayıcı: Laptop ve Chrome.
Teşekkür ederim.
YouTube üzerinde konum değiştirmek yetmiyor sanırsam. Google hesabınızın komple konumunu değiştirmeyi dener misiniz? VPN ile de çözülür ama bu sefer karışık çıkar videolar.
YouTube üzerinde konum değiştirmek yetmiyor sanırsam. Google hesabınızın komple konumunu değiştirmeyi dener misiniz? VPN ile de çözülür ama bu sefer karışık çıkar videolar.
Bahsettiğiniz üyelik bilgilerindeki konumsa onu denedim işe yaramadı. Komple konumu değiştirmek için başka bir yöntem varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. Peki VPN'siz bir yolu var mıdır?
Bahsettiğiniz üyelik bilgilerindeki konumsa onu denedim işe yaramadı. Komple konumu değiştirmek için başka bir yöntem varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
Siz tamamen farklı istiyorsunuz sanırsam her şeyi. Bulunduğunuz konumda yeni bir hesap açmayı dener misiniz? Eğer yeniden Türkçe içerikler çıkarsa youtube sizin kullanımınızdan yola çıkarak bunu yapıyor olabilir.