doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 932 Çözümler 6 15 Nisan 2023 #1 Merhaba, Youtube'da olan Liste dışı bir canlı yayından telif/ban yenilir mi?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.696 Makaleler 15 Çözümler 433 Yer Türkiye Cumhuriyeti 15 Nisan 2023 #2 Telifli bir videoyu gizli olarak yüklediğimde bile uyarı vermişti. İçerik algılanırsa yenilebilir.
doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 932 Çözümler 6 15 Nisan 2023 #3 Teru dedi: Telifli bir videoyu gizli olarak yüklediğimde bile uyarı vermişti. İçerik algılanırsa yenilebilir. Genişletmek için tıkla... Bir maç özetini liste dışı yaparak canlı yayın yapsam sıkıntı çıkar mı?
Teru dedi: Telifli bir videoyu gizli olarak yüklediğimde bile uyarı vermişti. İçerik algılanırsa yenilebilir. Genişletmek için tıkla... Bir maç özetini liste dışı yaparak canlı yayın yapsam sıkıntı çıkar mı?
KlavyeDelikanlısı Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 76 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı 3 Aralık 2023 #4 doiya dedi: Bir maç özetini liste dışı yaparak canlı yayın yapsam sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Youtube banlar hocam. gizli video yüklemiştim ondan ban yedim kalıcı ahhh
doiya dedi: Bir maç özetini liste dışı yaparak canlı yayın yapsam sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Youtube banlar hocam. gizli video yüklemiştim ondan ban yedim kalıcı ahhh