dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 999 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #1 Omlet arcade denedim ama OBS lazım. OBS ile yapmak istemiyorum. Başka ne ile yapabilirim?
pifor Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 37 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #2 OBS neden istemiyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2023
CncMinifix55 Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 907 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mayıs 2023 #3 Telefon mu?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 7 Mayıs 2023 #4 Burada software encoders kısmına bakın. Mobil dememişsiniz ama mobil için de mobile encoders.
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #5 OBS lazım. OBS ile yapmak istemiyorum derken dwarekithx dedi: Omlet arcade denedim ama OBS lazım. OBS ile yapmak istemiyorum. Başka ne ile yapabilirim? Genişletmek için tıkla...
OBS lazım. OBS ile yapmak istemiyorum derken dwarekithx dedi: Omlet arcade denedim ama OBS lazım. OBS ile yapmak istemiyorum. Başka ne ile yapabilirim? Genişletmek için tıkla...
tilkiandrei85 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 409 Çözümler 2 7 Mayıs 2023 #6 dwarekithx dedi: Omlet arcade denedim ama OBS lazım. OBS ile yapmak istemiyorum. Başka ne ile yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Streamlabs'a bakabilirsiniz hocam bir. İşinize yarayabilir belki.
dwarekithx dedi: Omlet arcade denedim ama OBS lazım. OBS ile yapmak istemiyorum. Başka ne ile yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Streamlabs'a bakabilirsiniz hocam bir. İşinize yarayabilir belki.
CncMinifix55 Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 907 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mayıs 2023 #7 Omlet Arcade sadece telefondan 1000 Abone sınırı için kullanılıyor. 2020'den beri aktif olarak kullanıyorum platformu.
Omlet Arcade sadece telefondan 1000 Abone sınırı için kullanılıyor. 2020'den beri aktif olarak kullanıyorum platformu.
dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 999 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #8 CncMinifix55 dedi: Telefon mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam PC mehmeticikisi dedi: OBS lazım. OBS ile yapmak istemiyorum derken Genişletmek için tıkla... Hocam video çekerken video kasmadığı halde izlerken çok donuyordu o yüzden onu kullanmıyorum başka kayıt programı ile hallettim ama canlı yayında öyle olur diye hiç denemedim bile tilkiandrei85 dedi: Streamlabs'a bakabilirsiniz hocam bir. İşinize yarayabilir belki. Genişletmek için tıkla... Hocam galiba gerektiğinden fazla işlemci kullanıp yayını kastırıyormuş bir arkadaş başka bir konuda öyle demiş Son düzenleme: 8 Mayıs 2023
CncMinifix55 dedi: Telefon mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam PC mehmeticikisi dedi: OBS lazım. OBS ile yapmak istemiyorum derken Genişletmek için tıkla... Hocam video çekerken video kasmadığı halde izlerken çok donuyordu o yüzden onu kullanmıyorum başka kayıt programı ile hallettim ama canlı yayında öyle olur diye hiç denemedim bile tilkiandrei85 dedi: Streamlabs'a bakabilirsiniz hocam bir. İşinize yarayabilir belki. Genişletmek için tıkla... Hocam galiba gerektiğinden fazla işlemci kullanıp yayını kastırıyormuş bir arkadaş başka bir konuda öyle demiş