Can sıkıntısından kendime açmış olduğum bir YouTube kanalım var, kanalı yaklaşık 1 ay önce açtım içerisinde de 60'a yakın video var kanalımın konusu 4K 60 FPS oyun videoları var.
Sorularım şunlar:
1) nasıl daha fazla kitle elde edebilirim?
2) reklam verme işini nasıl yaparım?
3) önerileriniz var mıdır?
Kanalımı değerlendirip yapmış olduğum hataları vb şeyleri bana söyleyebilirsiniz.
Şimdiden teşekkür ederim.
Can sıkıntısından kendime açmış olduğum bir YouTube kanalım var, kanalı yaklaşık 1 ay önce açtım içerisinde de 60'a yakın video var kanalımın konusu 4K 60 FPS oyun videoları var.
Sorularım şunlar:
1) nasıl daha fazla kitle elde edebilirim?
2) reklam verme işini nasıl yaparım?
3) önerileriniz var mıdır?
Kanalımı değerlendirip yapmış olduğum hataları vb şeyleri bana söyleyebilirsiniz.
Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam videolar aslında baya kaliteli, ama kimsenin düz gameplay video izleyeceğini sanmıyorum, bence tüm videoları silip baştan başlayın, ama bu sefer dediğim gibi sadece düz video çekmeyin, mikrofonunuz yoksa mikrofon alıp konuşup video çekin, şaklabanlık yapın demiyorum ama izleyicileri biraz eğlendirin oynarken, arada montaj yap, kanalın tutar aslında çektiğin oyunlar kaliteli oyunlar çünkü.
Bence devam et dostum ilerde kanal içeriklerini değiştirirsin veya kanal değiştirirsin. Bir yandan edit işini pekiştirmenin sana bir zararı olmaz. Kanalın başarısız olsa da üzülme en azından ne tür kanal içerikleri üretmenin mantığını zamanla kavramış olursun.
Bence devam et dostum ileride kanal içeriklerini değiştirirsin veya kanal değiştirirsin. Bir yandan edit işini pekiştirmenin sana bir zararı olmaz. Kanalın başarısız olsa da üzülme en azından ne tür kanal içerikleri üretmenin mantığını zamanla kavramış olursun.
Hocam videolar aslında bayağı kaliteli, ama kimsenin düz gameplay video izleyeceğini sanmıyorum, bence tüm videoları silip baştan başlayın, ama bu sefer dediğim gibi sadece düz video çekmeyin, mikrofonunuz yoksa mikrofon alıp konuşup video çekin, şaklabanlık yapın demiyorum ama izleyicileri biraz eğlendirin oynarken, arada montaj yap, kanalın tutar aslında çektiğin oyunlar kaliteli oyunlar çünkü.
Sağ olun hocam ilerleyen zamanlarda mikrofon işini halledeceğim zatan kanal açıklamasında da böyle yazmışıtm. Yaz döneminde bir iş bulana kadar böyle devam edeceğim. Kaliteli ekipmanlar olmasını istiyorum çünkü.